Vedete romanesti

Cea mai buna prietena a Andreei Marin, dezvaluiri-bomba despre relatia „Zanei” cu turcul Tuncay! Ce s-a intamplat intre ei!

Cea mai buna prietena a Andreei Marin face declaratii despre relatia „Zanei” cu fizioterapeutul turc.

Jurnalista Roxana Iliescu a vorbit despre ce s-a intamplat intre cei doi soti in ultima perioada. De asemenea, Roxana nu crede ca Tuncay se va muta din Romania dupa divortul de Andreea.

„Nu am să comentez din calitate de prietenă. O cunosc foarte bine pe Andreea. Ea până ia o decizie se gândeşte de multe ori. Probabil că au fost suflete pereche doi ani de zile, cât au fost. Când au hotărât că nu mai merge şi că nu se poate face altceva, nu pot să faci asta la nesfârşit.

Mai bine să se încheie, decât să se ajungă la lucruri urâte şi la frustrări fără niciun fel de sens. Eu nu cred că vreun fel de diferenţă în sine poate să despartă oameni. Bărbaţii turci sunt foarte atenţi cu femeile de lângă ei. vorbim de o structură, care dacă se potriveşte cu femeia de lângă tine bine, iar dacă nu, nu are niciun sens să continui. Cred că atunci când analizezi nişte lucruri, analizezi tot ce s-a întâmplat.

Atunci când se întâmplă o problemă ai tendinţa să treci peste ea. Nu ştiu ce să îţi spun, de când se gândea ea să ia decizia. În viaţa de zi cu zi Andreea e acolo şi trăieşte momentul. S-ar fi văzut dacă nu era fericită. Nimeni dintre noi nu poate înţelege exact ce a fost acolo. Au fost suflete pereche. Sunt absolut convinsă ca e decizia cea mai bună.

Eu ştiu că Tuncay, Andreea mi-a tot vorbit foarte mândră de investiţia pe care au făcut-o într-un centru medical, nu cred că va lăsa ce are. În ţara lui era un simplu angajat, aici e patron. Andreea când e într-o relaţie dă tot ce are mai bun, nu se pune problema. Este evident că a dat tot ce a avut mai bun. Nu comentez nimic din viaţa lor privată, lucruri care nu se văd. Andreea nu ia decizii la nervi. Ea nu regretă ceva din ce a făcut”, a spus Roxana Iliescu intr-o emisiune TV.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X