ShowBiz

Ce „suflet” mare are noua iubită a lui Putin! Liderul rus trăiește în lux

Este unul dintre cei mai puternici lideri de pe planetă și profită din plin de poziția sa privilegiată. Vladimir Putin, președintele Rusiei, este un bărbat vânat de multe domnișoare care își doresc să urce rapid pe scara socială.

Așa se face că, la cei 63 de ani ai săi, șeful statului rus se iubește cu o tinerică de 23. Cea mai nouă iubită a sa ar fi Alisa Kharcheva, căreia Putin i-ar fi cumpărat un apartament într-unul dintre cele mai exclusive districte din Moscova, scrie dailystar.co.uk.

Alisa Kharcheva a participat la concursul de frumusețe Miss Rusia și, deși a ajuns în finală, nu a obținut titlul râvnit

Alisa Kharcheva a participat la concursul de frumusețe Miss Rusia și, deși a ajuns în finală, nu a obținut titlul râvnit


Alisa are o siluetă de invidiat și un bust generos. Trăsăturile fine și feminine au adus-o în finala concursului Miss Rusia, și chiar dacă nu a câștigat titlul, tânăra nu a rămas neobservată, intrând în atenția președintelui rus.

Se iubește și cu o femeie de afaceri

Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație încă din anul 2014

Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație încă din anul 2014


Totuși, Alisa nu ar fi singura iubită a lui Vladimir Putin. Acesta ar avea o relație și cu femeia de afaceri Wendi Deng (47 de ani). Wendi a fost căsătorită cu marele mogul al presei Ruport Murdoch (85 de ani), care deține un imperiu media, News Corporation.

Are o avere exorbitantă
Pe lângă domnișoarele care roiesc în jurul lui și îl mențin veșnic tânăr, Putin trăiește în lux, având o avere exorbitantă. Se pare că posteriorul prezidențial nu poate sta decât pe o toaletă din aur de 50.000 de lire sterline atunci când călătorește cu avionul. În plus, liderul de la Kremlin deține 43 de avioane de mici dimensiuni, 15 elicoptere, un iaht de lux primit de la Roman Abramovici, Olimpia, în valoare de 25 de milioane de lire sterline și are o avere de 150 de miliarde de lire sterline.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X