Vedete romanesti

Ce spune Columbeanu despre zvonurile că Monica ar fi damă de companie la Malibu

Monica Gabor trăieşte de ani buni în America şi are o relaţie cu un bărbat, căruia i se spune Mr. Pink. An de an, vedeta venea în România pentru a-şi vizita fetiţa pe care o are cu Irinel Columbeanu, dar vara aceasta a fost invers. Omul de afaceri a dus-o pe micuţă peste Ocean pentru întâlnirea cu mama ei, iar el a fost musafirul lui Nick Rădoi.

Irinel Columbeanu desfiinţează toate ipotezele potrivit cărora Monica ar duce o viaţă grea peste Ocean. În urmă cu două săptămâni au apărut informaţii de-a dreptul halucinante potrivit cărora, fosta „scorpie de la Izvorani” este damă de companie, iar iubitul ei, omul de afaceri, Mr. Pink îi aduce clienţi într-o vilă somptuoasă din Malibu. O aşa-zisă prietenă a trimis un e-mail unei redacţii în care o compătimea pe Monica şi făcea un apel către toţi cei care o cunosc să se mobilizeze pentru a o salva.

„M-a dus în acea casă, mi-a făcut cunoştiinţă cu Mr Pink, mi-a arătat şi casa şi acolo am întâlnit-o şi pe Monica, care era împreună cu mai multe domnişoare. Era întinsă în pat, foarte slăbită, foarte tristă şi plansă, arata foarte rău, mi-a transmis un sentiment de milă, mi se rupea inima când am văzut-o. M-am dus la ea, am salutat-o, mi-a răspuns, m-a întrebat dacă şi eu sunt la fel ca ea şi eu am întrebat-o: La fel ca tine cum? Şi nu mi-a mai răspuns, mai târziu mi-am dat seama la ce se referea. Am văzut că toate fetele erau păzite bine, nu puteau face nici o mişcare fără să ceară voie, ieşeau afară însoţite, şi tot timpul erau păzite, nu puteau vorbi la telefon”, susţinea o tânără.

În faţa acestor declaraţii, Irinel Columneanu a rămas mască. Omul de afaceri a clarificat lucrurile. Deşi în cele cinci săptămâni cât s-a aflat în America nu a locuit cu Monica şi cu fiica lor sub acelaşi acoperiş, fostul soţ al Monicăi a povestit că nu se întâmplă nimic necurat acolo.


„Este o inepţie ce s-a scris. În casă, nu am fost, de ce să mint? Copilul, însă, ar fi văzut. Irina a stat atâta timp acolo, iar prin mijloacele moderne vedeam ce este acolo. Nu am vrut să invadez spaţiul privat al nimănui. La acea vreme nici nu ştiam ce urma să apară în presă. Este ceva de o răutate inimaginabilă. S-a ajuns la o isterie în acele zile. Aşa s-a scris şi despre Ramona că a venit la mine acasă. Nici nu ştiam că este în România. Distanţa dintre adevăr şi minciună a devenit insesizabilă. Nu mai există oprelişti în a propaga subiecte inventate. Eu râd acum, dar cred că nimănui nu-i convine să citească despre el aşa ceva. Eu cunoscându-l pe Pink mi-am dat seama că este un om cu capul pe umeri. Are o reticienţă în a se expune presei pe care i-a impus-o şi Monicăi şi îmi pare rău că nu am avut şi eu înţelepciunea asta. Pink este un om de afaceri respectabil. L-am cunoscut şi m-am întâlnit cu oameni care îl cunoşteau. Monica a fost dedicată copilului în toată această periodă. Treaba pe care o face ea în complexul pe care el îl are… Nu am avut tupeul să o întreb, dar mi-am dat seama că are o activitate. Nu e nimic de blamat acolo”, a spus Irinel Columbeanu la „Agentul Vip”.

După divorţul de Irinel Columbeanu, în 2011, Monica Gabor a lăsat tot în urmă şi s-a mutat în America, acolo unde locuieşte alături de iubitul ei, un potent om de afaceri de origine chineză.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X