Bizar

Ce solutie extrema a gasit o tanara de 20 de ani pentru a strange bani pentru studii. „Parintii nu stiu, dar le voi explica”

Ariana, o tanara in varsta de 20 de ani, din Rusia, si-a scos virginitatea la vanzare pentru a strange suficienti bani pentru a studia in strainatate.

Ofertantii care vor participa la licitatia online pot beneficia chiar de doua virgine in aceeasi seara, daca acestia o sa-i faca o oferta celei mai bune prietene a Arianei, Lolita potrivit Daily Mail

Ariana si-a scos virginitatea la licitatie, pe un site de escorte, iar suma incepe de la 150.000 de euro.
Explicandu-si decizia controversata, Ariana a declarat: “Multi studenti au diverse probleme in timpul studiilor. Trebuie sa munceasca pentru a-si plati studiile. Vreau sa ma mut in alta tara, pentru a studia medicina.

Facultatea va fi scumpa, la fel si chiria. Este cel mai simplu mod de a face bani. De asemenea, sunt o femeie independenta si pot sa fac ce vreau. Am cantarit bine aceasta decizie. Inca nu mi-am gasit dragostea adevarata. Deci, de ce ar trebui sa mai pierd vremea si sa astept sa-mi pierd virginitatea cu cineva care mi-ar putea frange inima?! ”

Rusoaica spune ca a cautat alternative, dar parintii ei nu au o situatie financiara extrordinara, iar Rusia nu ofera burse scolare. Parintii ei inca nu stiu de decizia pe care a luat-o, dar daca vor dori sa afle, ea le va explica totul.

Viitorea studenta spera ca cel care va oferi cel mai mult se va comporta ca un gentilom care stie sa abordeze situatia cu delicatete. Ariana spune ca dupa aceasta experienta sexuala, poate vor urma si altele cu aceleasi barbat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X