Sanatate

Ce se intampla cu organul genital masculin daca un barbat consuma cea mai cunoscuta bautura carbogazoasa! Barbatii ar trebui sa inceteze sa o mai consume

Mai bine de 1,8 miliarde de sticle din cea mai cunoscuta batura racoritare sunt vandute in fiecare zi, in intreaga lume.

Iar efectele asupra sanatatii sunt din cele mai diverse. Aceasta bautura a fost creata in 1892 de un farmacist american, John Pemberton. Si, in ciuda faptului ca a fost catalogat la vremea respectiva drept un revigorator al organelor sexuale, se pare ca cercetatorii au descoperit ca aceasta bautura are efecte opuse.

Cu totii stim ca bauturile carbogazoase sunt daunatoare organismului, insa stiai ca 330 de ml din aceasta bautura contine atat de mult zahar incat peste 10 minute poti vomita?

O cutie rosie contine 35 de grame de zahar, echivalentul a sapte lingurite de zahar, peste limita normala, zilnica admisa, de 30 de grame.

Insa, bautura respectiva contine acid fosforic care reduce aroma de zahar si iti inhiba starea de a-ti fi rau.

Aceasta bautura a fost legata de-a lungul timpului si de obezitate sau diabet si pentru ca nu face bine nici inimii, nici penisului nu ii este bine. Poate duce la disfunctii erectile si mai rau la impotenta. Mai multe studii au demonstrat ca barbatii care beau un litru din aceasta bautura, produc cu 30% mai putina sperma.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X