Interne

Ce se întâmplă acum cu Daniel Corogeanu. Exorcistul de la Tanacu a…

În urmă cu 11 ani, cazul Irinei Cornici, o tânăra de 23 de ani care dorea să devină măicuţă şi care a murit după ce preotul Daniel Corogeanu i-a aplicat un ritual de exorcizare, a şocat o ţară întreagă.

Daniel Corogeanu a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru moartea Irinei Cornici, iar după ce a fost eliberat din închisoare, s-a retras în localitatea Portari, situată la 10 km de mânăstirea Tanacu, acolo unde a murit tânăra. Numai că ceva s-a întâmplat cu acesta, iar de câteva zile fostul preot este de negăsit. A dispărut, parcă l-a înghiţit pământul. Primarul din Portari a declarat că nimeni nu l-a mai văzut pe Corogeanu de mai bine de o lună. ”Parcă a intrat în pământ, nu se mai ştie nimic de el. Locuia într-o casă, era retras, nu prea comunica cu nimeni. Însă de ceva timp a dispărut, nu se mai ştie nimic de el”, a declarat acesta. Oamenii spun că exorcistul a avut un comportament ciudat încă de când a ieşit din închisoare şi că nu socializa cu nimeni. Aceştia au mai precizat că în rarele dăţi când cineva îl vedea pe fostul preot, acesta se făcea nevăzut. Mai mult, spun că era speriat, ca şi cum se temea de ceva sau de cineva.


În iunie 2005, fostul preot, împreună cu patru măicuţe, au supus-o pe Irina Cornici, în vârstă de 23 de ani, unui ritual de exorcizare, la Mănăstirea „Sfânta Treime” din Tanacu, judeţul Vaslui. Măicuţa a murit după ce a fost ţinută trei zile fără apă şi mâncare, fiind imobilizată pe o cruce de lemn. Corogeanu a fost condamnat la şapte ani de închisoare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X