Astro Fun

Ce șanse ai să te căsătorești în 2017, în funcție de zodie

Ești într-o relație de mult timp și aștepți să fii cerută de soție? Dacă vrei să afli ce șanse ai să te căsătorești în 2017, află ce spun astrele:

Zodii care se căsătoresc în 2017
Fecioară

Fecioarele se vor căsători anul viitor, fie că și-au găsit deja jumătatea, fie că ea încă nu a apărut. 2017 este învăluit în romantism și toată lumea va înțelege că nu este vorba de grabă, ci de destin.

Balanță

Balanțele vor avea parte de nunta ca în povești la care visează de mici. Vara lui 2017 le va aduce o ceremonie grandioasă, cu mulți invitați și vreme ideală.

Capricorn

Bat clopote de nuntă și pentru Capricorni în 2017! Alinierea planetelor îi va ajuta pe cei singuri să își găsească perechea, iar cei aflați într-o relație au toate șansele să facă pasul cel mare.

Ce șanse au celelalte zodii să se căsătorească
Berbec

Berbecii au parte de multă pasiune anul viitor, dar realațiile de scurtă durată nu au cum să îi ducă la altar. Dacă vrei să faci pasul cel mare, poate ar fi bine să iei mai în serios relațiile amoroase.

Taur

Taurii vor avea parte de un an interesant în 2017. Dacă în primele luni se vor lupta să își salveze relația, începând din vară își vor putea face planuri pentru nuntă. Totuși, unii nativi ai acestei zodii vor fi mai ghinioniști și vor trebui să mai aștepte până când își vor clarifica situața sentimentală.

Gemeni

Sceptici de fel, Gemenii nu se gândesc să facă pasul cel mare anul viitor, dar asta nu înseamnă că nu au noroc la capitolul dragoste. Majoritatea nativilor implicați într-o relație stabilă, se vor căsători sau vor începe pregătirile de nuntă anul viitor.

Rac

Racii vorbesc mult despre planurile de căsătorie, dar tocmai poate acest lucru îi sperie pe partenerii de cuplu. Poate că o idee mai bună ar fi să rărești discuțiile despre acest subiect și până în toamnă o să primești inelul.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte de cel puțin două relații în 2017, dar niciuna nu pare să se concretizeze într-un mariaj. Cel mai bine ar fi să mai aștepți până când vei face marele pas.

Scorpion

Scorpionii sunt atât de romantici și pasionali, că dacă ar fi după ei, s-ar căsători în fiecare zi. În 2017 se întrevede o iubire mare, care îi va conduce la altar pe reprezentanții acestei zodii.

Săgetător

2017 nu va fi un an favorabil dragostei pentru Săgetători. Nu doar că nu se vor căsători, dar vor exista cazuri în care să renunțe definitiv la relația actuală. Cu toate acestea, spre sfârșitul anului sunt șanse ca lucrurile să se limpezească pentru ele și să își găsească drumul spre fericire.

Vărsător

2017 pare un an foarte bun pentru Vărsători. Foarte mulți dintre ei se vor trezi la realitate și vor face pasul cel mare. Indiferent dacă au deja o familie sau nu, Vărsătorii își vor găsi liniștea sufletească. Cei singuri își vor întâlni jumătatea, iar cei implicați într-o relație au șanse mari să facă pasul următor.

Pești

Peștii își vor schimba foarte mult comportamentul în 2017 ceea ce înseamnă că vor avea șanse mai mari să își găsească perechea sau să își oficializeze relația. Nativii care nu au planuri concrete vor lua parte la diferite evenimente care să îi determine să se așeze la casa lor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X