Dragoste si Sex

Ce să faci şi ce să nu faci în timp ce îi oferi sex oral partenerului

Tracey Cox, una dintre cele mai renumitele experte în relaţii şi sex din lume, a oferit sfaturi preţioase cu privire la un sex oral bun. Aceasta explică ce trebuie să faci şi ce nu trebuie să faci faci în timp ce îi oferi sex oral partenerului.

Să oferi un sex oral bun nu este la fel de uşor precum pare. Acesta este unul dintre cele mai personale, intime şi erotice acte sexule pe care poţi să îl faci cu partenerul tău. Dar atunci când oferi această plăcere s-ar putea ca unele lucruri să nu le faci cum trebuie. În acest sens, specialista în relaţii şi sex Tracey Cox oferă pe blogul ei sfaturi utile şi preţioase.

Foloseşte lubrifiant sau salivă
Se spune că niciun sex oral nu este prost, dar dacă totul se face pe uscat, lucrurile nu stau bine. Lubrifiantul este bun, dar saliva este şi mai bună. Le poţi folosi pe ambele, nu îţi fie frică să te opreşti şi să foloseşti dacă e nevoie.

Foloseşte mâinile
Foloseşte buzele şi limba doar pentru mai multă stimulare, dar cea mai mare parte a plăcerii vine atunci când foloseşti una dintre mâini, pe care să o duci, odată cu gura, de sus în josul penisului partenerului tău.

Bucură-te!
Un sex oral oferit cu entuziasm poate să ofere o experienţă inedită şi să risipească orice gând de neîmplinire, mai ales atunci când tehnica folosită este una superioară.

Nu închide ochii
Doar dacă tu sau el sunteţi foarte timizi, altfel unul dintre cele mai sexi lucruri de făcut în timpul sexului oral este să menţii contactul vizual cu partenerul tău.

Incearcă să nu ai un ritm sacadat
Cele mai multe organe sexuale răspund bine atunci când ritmul stimulării este unul constant. Este în regulă să alternezi viteza şi presiunea, dar asigură-te că ai o tehnică proprie, în loc ca pentru o perioadă de timp să ai un ritm, apoi altul. Ca o regulă de bază, începe o stimulare lentă, creşte în intensitate şi mişcă-te tot mai repede când se apropie de orgasm.

Spune-i ce crezi
Dacă vezi că orgasmul partenerului tău tot întârzie, poţi să te ridici şi să îi spui: „Sunt plictisită, haide odată!“.

Cere feedback
E bine să aplici aceleaşi metode pe care le-ai aplicat şi cu iubitul anterior, chiar dacă cel din prezent nu e de acord cu ele. E bine să ai câteva mişcări proprii, dar dacă el vrea altceva întreabă-l.

Nu te concentra doar asupra penisului
Poate că una dintre mâini şi gura sunt ocupate, dar cealaltă mână nu e. Foloseşte-o pentru a-i atinge testiculele, peineul şi anusul. Asta îl poate aduce şi mai aproape de orgasm.

Nu te teme să gemi
Dacă oferi o felaţie bună, atunci el va geme şi îşi va exterioriza pasiunea, iar tu nu vei putea spune nimic. Pentru o senzaţie superioară, geme şi tu, mai ales că este sexi atunci când oferi plăcere, ca atunci când o primeşti.

Nu te teme de spermă
E în regulă dacă nu vrei să înghiţi sperma partenerului, dar continuă să îl stimulezi până în ultima clipă şi lasă-l să ejaculeze într-o altă parte, cum ar fi pe sâni, pe gât sau pe stomac. Nu ai de ce să fii dezgustată de spermă pentru că ai produs un orgasm perfect.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X