Socant

Ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce a refuzat sa faca sex cu iubitul ei e absolut terifiant. Victima: „E un monstru”

Stephanie Littlewood, o femeie in varsta de 32 de ani, din Leeds, a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei, dupa ce aceasta refuzat sa intretina relatii sexuale cu barbatul in varsta de 24 de ani.

In poze, pe care Stephanie le-a postat pe internet, se poate observa cum femeia are vanatai, 3 dinti sparti si maxilarul fracturat, dupa ce Wayne Hoban, prietenul ei, a lovit-o in mod repetat in fata, conform the Sun.

Mama a unui copil, femeia a distribuit acesta poze socante in timp ce se afla in spital, dupa ce a avut loc atacul, pe 2 aprilie.

Ea fost lovita de vreo 40-50 ori cu pumnul, pana a lesinat. A postat pozele miercuri, dupa ce Hoban, in varsta de 24 de ani, a fost condamnat pentru acest atac la un an si patru luni de inchisoare.

Stephanie a spus: “Vreau ca si celelalte femei sa stie ce fel de monstru este. In aprilie, partenerul meu, Wayne Hoban, aproape m-a omorat in bataie. Pentru ca nu am vrut sa fac sex cu el, m-a lovit de pat.”

Ea a adaugat: “Dupa ce m-a lovit de pat, m-a aruncat pe podea, apoi s-a pus peste mine si a incercat sa ma stranguleze, ca sa nu ma mai pot misca si mi-a aplicat intre 40 si 50 de lovituri de pumn.

M-a lovit in mod repetat in partea stanga fetei, fracturandu-mi maxilarul, din cauza loviturilor am pierdut 3 dinti, iar unul dintre cei frontali mi-a fost ciobit .”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X