Bizar

Ce-o fi fost in capul ei? E incredibil cum a ales mireasa asta sa se imbrace la propria nunta. Voalul care ii acopera fata e ciudat, dar stai sa vezi cum se continua rochia! Cand au vazut-o, preotii nu au lasat-o sa intre in biserica

Miresele cauta sa atraga atentia tuturor in ziua nuntii insa uneori, tocmai din acest motiv, ajung sa faca alegeri neinspirate.

Este si cazul fetei din imaginea alaturata, care a starnit dezbateri aprinse. Din dorinta de a fi diferita, ea a ales sa imbrace o rochie iesita din comun.

Nu doar voalul ciudat atragea atentia, ci si faptul ca sub el tanara nu purta absolut nimic, lasandu-si sanii liberi, acoperiti partial doar de dantela acestuia.

La cununia religioasa preotii nu au acceptat sa o primeasca in biserica, motivand ca este mult prea vulgara. Multi dintre invitati au fost de aceeasi parere, declarandu-se socati de alegerea ei.

Altii insa i-au laudat tinuta si au apreciat-o pentru curajul de care a dat dovada. Voi ce parere aveti, a intrecut sau nu masura?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X