Bizar

Ce-o fi fost in capul ei? E incredibil cum a ales mireasa asta sa se imbrace la propria nunta. Voalul care ii acopera fata e ciudat, dar stai sa vezi cum se continua rochia! Cand au vazut-o, preotii nu au lasat-o sa intre in biserica

media_147558408856758100

Miresele cauta sa atraga atentia tuturor in ziua nuntii insa uneori, tocmai din acest motiv, ajung sa faca alegeri neinspirate.

Este si cazul fetei din imaginea alaturata, care a starnit dezbateri aprinse. Din dorinta de a fi diferita, ea a ales sa imbrace o rochie iesita din comun.

Nu doar voalul ciudat atragea atentia, ci si faptul ca sub el tanara nu purta absolut nimic, lasandu-si sanii liberi, acoperiti partial doar de dantela acestuia.

La cununia religioasa preotii nu au acceptat sa o primeasca in biserica, motivand ca este mult prea vulgara. Multi dintre invitati au fost de aceeasi parere, declarandu-se socati de alegerea ei.

Altii insa i-au laudat tinuta si au apreciat-o pentru curajul de care a dat dovada. Voi ce parere aveti, a intrecut sau nu masura?

To Top