Vedete romanesti

Ce nu se stia despre parintii lui Dorian Popa! Cantaretul a facut dezvaluiri despre viata lui de familie: „Nu imi e rusine sa vorbesc despre asta”

Este mereu cu zambetul pe buze si o prezenta agreabila, oriunde s-ar afla. Dorian Popa a avut parte de o copilarie zbuciumata si nu s-a putut bucura mult timp de unitatea in familie.

Cantaretul a vorbit recent, la un post de televiziune, despre aspecte mai putin stiute ale vietii sale, cum ar fi, moartea tatalui sau, dar si povestea lui dureroasa de viata.

„Problemele mele de familie, mie nu îmi e ruşine să vorbesc despre ele. Mama m-a crescut, când aveam eu 14 ani, ai mei s-au despărţit şi din cauza unei gândiri nepotrivite ale tatălui meu nu am mai putut ţine legătura cu el. El încerca să ne impună să nu mai vorbim cu mama şi nu mi s-a părut normal, atâta timp cât mama nu ne-a cerut asta. Ne-a spus că nu mai pot continua ca familie. Eu sunt mama, el este asta, şi separaţi suntem aceeaşi oameni pentru voi. Nu am putut să ţin legătura pentru că mi s-a părut deplasat ca el îmi interzicea să vorbesc cu mama mea. De ce aş vrea să vorbesc cu un om care îmi interzice să vorbesc cu cea care mi-a dat naştere?”, a povestit, indurerat, Dorian Popa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X