Astro Fun

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 3-9 octombrie

BERBEC
Dragoste: Vă doriți mai multă pasiune în viața voastră de cuplu și mai multă atenție din partea partenerului. Dorințele voastre sunt pe deplin justificate, totuși aveți grijă să nu exagerați și să nu deveniți nedrepți cu partenerul. Până la urmă, vina este întotdeauna la mijloc.

Bani: V-ați mulțumit să vă duceți traiul de pe o zi pe alta și de aceea nu reușiți niciodată să puneți un ban deoparte. Totuși, să știți că un minimum de rigoare în administrarea banilor v-ar ajuta să nu mai duceți grija banilor și chiar să economisiți puțin.

Carieră: Climatul astral al săptămânii este favorabil sectorului carierei. Saturn vă obligă să vă confruntați cu consecințele alegerilor voastre din trecut. Jupiter, Marele Benefic, este de partea voastră și vă susține, aducându-vă norocul necesar pentru a întoarce lucrurile în favoarea voastră.

TAUR
Dragoste: Toată săptămâna vă veți afla sub protecția planetei Venus. Atmosfera în cuplu va fi călduroasă, romantică, pasională. Mulți dintre voi își vor da cu adevărat seama de intensitatea sentimentelor pe care le nutresc față de partenerul de viață.

Bani: Vești bune în sectorul banilor, și asta pentru că Jupiter vă va ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară. Se anunță câștiguri din surse neașteptate. Nu sunt sume semnificative, însă atâți cât sunt, acești bani vă vor fi de ajutor.

Carieră: Cu aspectul format de Marte, nu vă veți putea plânge de lipsă energie în această săptămână. Sunteți foarte activi, dar atenție că aveți tendința să vă enervați ușor.

GEMENI
Dragoste:
Aspectul format de Venus va aduce armonie în cuplurile voastre. Acolo unde au existat neînțelegeri, acestea vor dispărea în perioada imediat următoare și lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

Bani: Urmează o perioadă bună pe plan financiar. La majoritatea nativilor, veniturile vor crește semnificativ. Alți nativi vor avea șansa să-și fructifice ideile, iar de pe urma acestora se vor alege cu câștiguri frumușele.

Carieră: Cu acest aspect format de Saturn în aceste zile, noi nu vă putem sfătui decât să fiți prudenți și mai ales diplomați. Pe scurt, nu forțați lucrurile și nu încercați să vă impuneți punctele de vedere anturajului profesional. Altfel, veți provoca ostilitate generală și nu e bine să vă faceți dușmani din niște oameni al căror sprijin ar putea fi foarte prețios pentru voi.

RAC
Dragoste: Venus are un impact favorabil asupra vieții voastre de cuplu. Relația cu partenerul de cuplu va trece printr-o fază de tandrețe și senzualitate. Profitați din plin de aceste momente!

Bani: În această perioadă, sunteți tentați să cedați destul de ușor achizițiilor care să vă asigure luxul și confortul. Nu prea aveți chef să țineți socoteala banilor cu prea mare rigurozitate, iar această atitudine vă poate costa destul de mult.

Carieră: Aspectul format de Saturn vă dă ocazia de a vă afirma ambițiile și de a vă realiza proiectele. Dacă nu vă grăbiți și nu vă asumați riscuri prea mari, succesul vă este garantat.

LEU
Dragoste:
Grație configurației astrale favorabile, comunicarea cu parteneruld e viață va fi excelentă în această săptămână. Astfel fericirea voastră se poate consolida pe baze din ce în ce mai solide și mai durabile.

Bani: Vești nu tocmai bune în sectorul financiar. Cum nu prea veți avea parte de susținerea astrelor, evitați să vă asumați riscuri prea mari. Totuși, puteți efectua tranzacții financiare profitabile.

Carieră: Astrele sunt favorabile realizării proiectelor de anvergură. Această perioadă ar putea fi, deci, o etapă foarte importantă în evoluția voastră profesională.

FECIOARA
Dragoste: Primele doua zile din saptamana le petreceti in compania persoanei iubite, chiar daca aveti parte de un program incarcat la locul de munca. Pentru weekend, programati o iesire in aer liber.

Bani: Vestea buna este ca din 7 octombrie Mercur, astrul tranzactiilor, intra in casa banilor si aduce propuneri de incheiere contracte si parteneriate pentru nativele din Fecioare.

Carieră: Aveți șansa să obțineți rezultate excelente la locul de muncă, iar ideile voastre strălucite joacă un rol important. O discuție în contradictoriu poate deveni o adevărată sursă de frustrare pe la mijlocul săptămânii, dar nu ar trebui să vă împiedice să vă atingeți obiectivele.

BALANȚĂ
Dragoste: Dacă nu sunteți într-o relație de cuplu, săptămâna aceasta aveți destule șanse să cunoașteți pe cineva cu care să vă potriviți de minune.

Bani: Primele doua zile din saptamana sunt sanse sa incasati niste sume de bani, o parte dintre ele pentru achitarea unor utilitati. Aveti grija, e posibil sa irositi cele cateva economii pe care le-ati pus deoparte.

Carieră: Vă simțiți mai plini de energie și chiar începeți să căutați un nou loc de muncă sau să faceți schimbări în bine la actualul job. Orice vă încurajează să vă folosiți creativitatea și imaginația este excelent!

SCORPION
Dragoste: Primele doua zile din saptamana sunteti pasionale, iar partenerul este incantat ca in sfarsit puteti petrece mai mult timp impreuna. Se lasa cu nopti de toamna fierbinti in cuibusorul vostru de nebunii.

Bani: Miercuri si joi veti fi preocupate de situatia voastra financiara. Aveti grija cat cheltuiti deoarece sunteti tentate sa mergeti la cumparaturi si sa nu va puteti abtine de la anumite mici placeri costisitoare.

Carieră: Vă simțiți mai detașați la locul de muncă și, poate, ceva mai resemnați în fața nereușitelor. Contextul astral vă poate ajuta să atingeți succesul în carieră. Totuși, trebuie să depuneți și puțin efort ca să evoluați, pentru că un loc de muncă bun nu pică din cer. Cu atitudinea corectă, puteți ajunge oricât de sus vă doriți.

SĂGETĂTOR
Dragoste:
Relația voastră ar putea trece printr-o perioadă delicată, fiecare revendicându-și dreptul la libertate și refuzând să facă unele concesii. Încercați să nu împingeți prea departe acest joc pentru că riscați să aveți surprize neplăcute.

Bani: Mercur vă dă o mână de ajutor în această perioadă trimițând spre voi o sumedenie de idei bune pentru a face bani. de asemenea, este o perioadă în care vă puteți găsi ușor colaborări de unde să câștigați destul de bine.

Carieră: Pentru voi, începe o perioadă în care culegeți roadele deciziilor luate mai demult. Dacă ați făcut alegerile corecte, vă veți bucura de succes și, în unele cazuri, poate fi vorba și despre recompense materiale. Dacă ați făcut alegeri mai puțin inspirate, zilele următoare vor fi destul de dificile la locul de muncă. Vestea bună este că Pluto vă amplifică ambiția și vă

CAPRICORN
Dragoste: În această săptămână, contextul astral predispune la conflicte încrecați să vă temperați ieșirile nervoase pentru că, din păcate, în disputele cu partenerul voi veți fi cei care vor ieși în dezavantaj.

Bani: Aspectul format de Jupiter vă este favorabil, căci predispune la câștiguri. Este o perioadă optimă pentru solicitarea unei măriri de salariu, pentru o renegociere a unor contracte sau chiar pentru a face un împrumut bancar.

Carieră: În fața voastră se deschide un drum presărat cu multe oportunități. Ați putea fi cooptați în proiecte noi, bine remunerate. Nu vă ascundem că obstacole vor fi, însă veți reuși să le surmontați destul de ușor.

VĂRSĂTOR
Dragoste:
Din cauza lui Venus prost aspectat, v-ați putea confruta cu îndoieli serioase în ce privește sentimentele față de partenerul de viață. Nu e cazul, însă, să faceți o tragedie din asta sau să încercați să-i găsiți nod în papură doar pentru a provoca niște discuții în contradictoriu. Lucrurile se vor așeza în curând și ce trebuie să se întâmple se va întâmpla oricum.

Bani: Același Venus vă va proteja pe plan financiar și, în cazul unora dintre voi, va veni chiar cu surprize extrem de plăcute cum ar fi… un câștig dintr-o sursă neașteptată. E momentul să vă oferiți un cadou la care visați de multă vreme.

Carieră: Jupiter prost aspectat vă pune ceva bețe în roate în această perioadă, astfel încât vă puteți aștepta ca unii colegi să vă pună piedici atunci când veniți cu câte o idee. Nu vă pierdeți. Însă, speranța și nici zâmbetul de pe buze. Zilele bune sunt aproape.

PEȘTI
Dragoste: Săptămâna aceasta, v-ați putea confrunta cu senzația că n-ați profitat suficient de ceea ce v-a oferit viața. Pe cale de consecință, unii dintre voi ar putea fi tentați să-și înșele partenerii de viață, mai ales că tentațiile nu vor lipsi. Dacă veți cădea pradă tentației iar partenerul va afla, nu vă așteptați la indulgență din partea acestuia.

Bani: Încercați să tratați în mod realist situația voastră financiară. Nu este atât de roz pe cât v-ar plăcea să credeți. Nu vă amăgiți și nu faceți investiții inutile.

Carieră: dinamici, plini de inițiative, creativi, voi putei marca puncte multe în carieră săptămâna asta. Nu doar că veți colecționa succese (și invidii, totodată), dar vă veți bucura de aprecierea celor mai influente persoane din mediul profesional.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X