Diverse

Ce metoda a gasit un detinut ca sa introduca un telefon in penitenciar. Gardienii i-au dejucat planul

Doi gardieni ai penitenciarului Combita, Columbia, au filmat momentul cand indepartau o punga de plastic de pe spatele unui porumbel mesager, care continea un telefon mobil si un Stick USB. Se pare ca punga ii era destinata unuia dintre detinuti.

Porumbelul mesager a fost prins in afara unei inchisori, avand lipita pe spate o punga de plastic in care se aflau un telefon mobil si un Stick USB., relateaza Mirror.

Cum se observa si pe filmare, cei 2 gardieni elibereaza porumbelul de punga pe care o avea lipita pe pene.

Pasarea a fost prinsa chiar langa penitenciarul Combita, Culumbia, iar autoritatile cred ca acesta urma sa ajunga la un detinut.


Unul dintre cei doi gardieni spune catre camera: ”Colegul meu il va elibera pe porumbel dupa ce va dezlipi telefonul”.

Dupa aceea, colegul sau elibereaza porumbelul in aer si acesta zboara spre cel mai apropiat acoperis. Apoi, gardianul il roaga pe colegul sau sa arate telefonul catre camera, iar gardianul indeparteaza punga de plastic in care se aflau telefonul mobil si Stick-ul.

Autoritatile inchisorii au declarat ca au inceput o investigatie pentru a determina pentru care detinut era destinat pachetul.

Potrivit surselor locale, acesta nu este primul caz cand s-au folosit porumbei mesageri pentru a transporta mesaje sau bunuri catre detinuti.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X