ShowBiz

Ce mai face Ciprian Apostoaie, cu replica “Nu stiu de-astea”! Cum arată şi cu cu ce se ocupă bărbatul

Ciprian Apostoaie a devenit celebru cu replica “Nu ştiu de-astea!” . În 2010, bărbatul devenea cunoscut în toată ţara, fiind parodiat de comediantul Mihai Bendeac.

„Nu ştiu! Nu ştiu de-astea!” şi „Toate fetele să apeleze la mine” – acestea sunt doar două dinte expresiile rostite de Ciprian şi parodiate cu foarte mult umor de Bendeac în cadrul show-ului său de comedie.

Într-un final, tânărul avea să îşi găsească o iubită, Oana. Din păcate, relaţia s-a terminat şi, acum, băiatul „Nu ştiu” este din nou singur. La şase ani după ce a devenit celebru, Ciprian locuieşte în continuare în Piatra Neamţ – oraşul său natal – şi, din fericire pentru el, nu mai este şomer. S-a angajat ca vânzător de ziare şi şi-a asigurat un trai cât de cât decent.


„Mi-au dat lacrimile!”

Dintre toate personajele pe care le-a parodiat de-a lungul anilor, Mihai Bendeac a recunoscut că, de departe, Ciprian este cel care i-a intrat cel mai mult la inimă.

„Băiatul ăsta e o lumină. Un personaj fabulos. Are candoare, bunătate, serenitate. Eu nu îl imit cu răutate! Vă mărturisesc că mi-au dat lacrimile”, povesteşte Bendeac.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X