ShowBiz

Ce i-a răspuns Michelle Obama președintelui, când a întrebat-o: ”Ce s-ar fi întâmplat dacă te măritai cu altul?”

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie pe măsură, iar Michelle Obama a dovedit, în cele două mandate ale președintelui Statelor Unite ale Americii, că este una dintre cele mai influente femei din lume.

O discuție purtată de cuplul prezidențial al Americii într-o cafenea, într-o seară în care cei doi au decis să iasă împreună în oraș este mai mult decât grăitoare în acest sens.

Se pare că în seara cu pricina Michele și Barack Obama au decis să petreacă în oraș, departe de agitația și rigorile Casei Albe. Zis și făcut! Cuplul a intrat, alături de garda de corp, într-un restaurant obișnuit. În momentul în care s-au așezat la masă, proprietarul a mers la garda de corp a președintelui și a rugat-o să-i permită să stea de vorbă cu Prima Doamnă a Americii, între patru ochi.

Aceasta a fost de acord, iar în scurt timp Michelle și proprietarul localului au mers la o altă masă pentru a discuta. După ce au terminat conversația, Michelle s-a întors la masă, moment în care președintele a întrebat-o: ”De ce era atât de interesat în a vorbi cu tine?”.

Atunci, Michelle i-a povestit tot ce i-a spus bărbatul la cealaltă masă: că este o cunoștință din adolescență și că în acea perioadă fusese îndrăgostit nebunește de ea. Atunci Obama i-a replicat soției lui: ”Deci, dacă te-ai fi căsătorit cu el ai fi fost și tu proprietara acestui restaurant minunat”.

”Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu el, er fi acum președintele Statelor Unite”, i-a replicat Michelle.

Barack Hussein Obama este cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii și se află în prezent la cel de-al doilea, și ultimul, mandat. Acesta a fost ales în urma scrutinului din 4 noiembrie 2008 și reales ulterior în fotoliul la Casa Albă, în 2012.

Din 3 octombrie 1992, acesta s-a căsătorit cu Michelle, cu care are două fiice, Malia și Sasha. Pe toată perioada campaniei prezidențiale, atât pentru primul, cât și pentru al doilea mandat, soția lui, Michelle, l-a susținut puternic. În timpul exercițiului, în calitate de Primă Doamnă, de profesie avocat, s-a implicat în campanii umanitare cu mare impact la nivel mondial: a militat pentru alimentația sănătoasă și sport în viața de zi cu zi, s-a implicat în asigurarea unui trai decent veteranilor de război, dar și familiilor acestora. De asemenea, programul inițiat de ea în 2014, Reach Higher, care promovează dreptul și accesul la educație, s-a bucurat de un mare succes.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X