Bizar

Ce au gasit medicii IN CORPUL unei prostituate i-a lasat in lacrimi! „E ca un tub, e folosit pentru caini si pisici”

Un doctor a povestit intamplarea tragica petrecuta intr-o seara, la camera de garda a unui spital.

Medicul a povestit ca, intr-o noapte, o tanara a venit la camera de garda si i-a intins un biletel. „Am in mine un dispozitiv de urmarire”, scria pe bucata de hartie. Prima reactia a doctorului a fost sa nu o creada, obisnuit cu zeci de pacienti aflati cu influenta drogurilor, care au halucinatii. Deja se gandea ca trebuie sa cheme un psihiatru, apoi sa ii faca un set complet de analize de sange, pentru a descoperi ce substante a luat.

Apoi, tanara i-a aratat o cicatrice pe corpul ei, care l-a facut pe medic sa se razgandeasca. Ceva era, cu siguranta, in neregula.

La radiografie, a observat un tub metalic care se afla sub pielea pacientei. Era un dispozitiv electronic de monitorizare a cainilor sau pisicilor, dar cineva l-a bagat intr-un corp uman.

Ulterior, doctorul a aflat povestea tragica a fetei: fusese victima traficului de fiinte umane. Iubitul ei ii vindea trupul altor barbati, pe bani si obisnuia sa o monitorizeze, pentru a afla cat timp petrece cu clientii si unde se afla. Doctorul i-a extirpat dispozitivul, apoi a anuntat politia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X