Astro Fun

CE AR TREBUI SĂ FACĂ ZODIILE ÎNTR-O FIRMĂ

Dacă vrei să porneşti o afacere şi te gândeşti care e postul potrivit pentru fiecare zodie, iată varianta ideală! Fiecare zodie are plusurile şi minusurile ei, care pot fi valorificate la job.

Berbec: Răzbeşte oriunde, bun agent de vânzări, e genul care dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Poţi să-l păstrezi şi ca bodyguard personal sau recuperator, în caz că ai clienţi datronici.

Taur: Taurul e echivalentul prosperităţii pe plan material. Ia-ţi un Taur să se ocupe de finanţele firmei, contabilitate, buget. Mânuieşte banii cu îndemânare şi poate să-i înmulţească din piatră seacă.

Gemeni: Orice ţine de comunicare, PR, marketing. Se spune că Gemenii ar fi în stare să vândă şi gheaţă eschimoşilor. Dă-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gură.

Rac: Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenţa clienţilor… n-o să uite pe niciunul. Se descurcă şi la finanţe, alături de Taur. Ţine-l mai degrabă în linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde să se inhibe.

Leu: Fără discuţie, Leul e Director General. Reuşeşte fără nici un efort să-i mobilizeze şi să-i motiveze pe ceilalţi, chiar dacă el personal nu se omoară cu treaba. Trebuie să-l pui neaparat şef peste ceva sau cineva. Altfel se face lider de sindicat şi-o să ai de furcă.

Fecioară: Este angajatul ideal: harnic, fidel, nu strâmbă din nas la munca de rutină, e calculat şi nu greşeşte niciodată. Trebuie să rezişti totuşi tentaţiei de a-l pune şef. O să-i înebunească pe ceilalţi cu criticile!

Balanţă: Este secretara perfectă. Organizează evenimente, decorează cu talent şi e o prezenţă agreabilă. Potrivită pentru orice presupune simţ artistic sau relaţii bune interumane. Ideală la resurse umane sau pentru negocieri dificile.

Scorpion: Dacă Leul e şeful de la lumina zilei, Scorpionul este eminenţa cenuşie care trage sforile din umbră. Ideal pentru mistery shopping, dacă vrei să spionezi concurenţa sau chiar proprii angajaţi.

Săgetător: Dacă vrei să te extinzi în afară, n-o poţi face fără un Săgetător. E singurlul pe care nu-l deranjeaza călătoriile lungi în străinătate şi mai are şi mână norocoasă.

Capricorn: Angajează-l cu încredere pe orice poziţie. El va ajunge în top management oricum. Pare taciturn, dar îşi face treaba mai bine ca restul zodiilor la un loc.

Vărsător: Poate face orice, dar cel mai bun e la Departamentul de Dezvoltare. Dacă ai nevoie de cineva care să-ţi aducă idei pentru dezvoltarea pe termen lung, el e persoana potrivită. Sau dă-i pe mână departamentul de IT.

Peşti: Din zodia asta mai bine îţi iei un amant în compania căruia să te relaxezi DUPĂ orele de muncă. Dacă ţii totuşi să-l angajezi, nu-i da task-uri care presupun prezenţa lui la oră fixă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X