Social

Ce a descoperit tanarul care a inceput turul Romaniei pe jos, cu 2000 de lei in buzunar: „Pot sa stau la oameni, sa discut”

La 32 de ani, un bucurestean a pornit in aventura vietii lui. Si-a propus sa faca turul Romaniei la pas, doar cu un rucsac in spate. Pana acum, a parcurs o mie de kilometri si s-a oprit la Iasi.

La finalul traseului vrea sa publice o carte. Dar mai are de strabatut alti trei mii cinci sute de kilometri. Dan Nicolaescu este din Bucuresti, a studiat jurnalismul si a lucrat ca bucatar. Dar, intr-o zi, s-a hotarat sa porneasca intr-o aventura aparte pe meleaguri romanesti.

Cu rucsacul in spate, cu o pereche de bocanci rezistenti in picioare si cu doua mii de lei in buzunar, anul trecut, pe 1 decembrie a pornit la drum. Scopul este unul precis – sa descopere tara intr-un mod inedit.

Dan Nicolaescu: „Romania pe jos, deoarece se poate vedea mult mai amplu satul romanesc, orasul romaneasc. Intru mai mult in contact cu oamenii, pot sa stau la ei, sa discut.”

Pana acum, a mers pe jos o mie de kilometri si a trecut prin 11 orase. Iar in urma cu cateva zile a poposit la Iasi. Vrea sa viziteze obiective importante, asa ca nu se sfieste sa ceara sfaturi.

Traseul temerarului este urmarit si pe retelele de socializare. Acolo primeste sfaturi si incurajari. Prietenii virtuali sunt si cei cu care el impartaseste experientele pe care le traieste.

Dan Nicolaescu: „Vreau sa va spun ca branza de stana este una si cea din Bucuresti parca e din faina facuta. Aici are un gust extraordinar.”

Dan si-a propus ca pe 1 decembrie sa ajunga in Giurgiu, unde se va incheia calatoria. Spune ca de acolo, pana acasa, va merge, cu siguranta, cu masina.

Apoi, este hotarat sa publice o carte – „Romania pe jos”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X