Externe

Ce a descoperit cainele Tango cand a adulmecat un camion la frontiera Spaniei. „Asta i-a salvat viata”

Un tanar de 24 de ani si-a pus serios viata in pericol atunci cand a incercat sa treaca in mod ilegal granita dintre Maroc si Spania, catre orasul Melilla. Barbatul s-a ascuns in compartimentul unui camion, ce putea fi deschis doar din exterior.

In momentul in care soferul TIR-ului a vrut sa treaca de punctul de vama din portul Melilla, ofiterii i-au cerut sa paraseasca autvehiculul si sa mearga in zona de asteptare, deoarece verificarile urmau sa dureze chiar si cateva zile, relateaza cei de la Metro.


Vamesii l-au chemat pe cainele Tango, un angajat cu vechime de cinci ani specializat in detectarea oamenilor, sa inspecteze camionul. Animalul de mici dimensiuni, care se poate strecura cu usurinta in zone greu accesibile, l-a descoperit pe migrantul ascuns intr-un compartiment aflat in lateralul TIR-ului si care era inchis prin exterior.

Tanarul de 24 de ani, originar din Maroc, a fost gasit intr-o stare deplorabila, cu toate ca era blocat acolo de doar cateva ore. Avea probleme de circulatie si crampe musculare, deoarece spatiul era foarte stramt, si a primit ajutor de urgenta la fata locului.

Ofiterii au spus ca barbatul ar fi murit cel mai probabil daca nu ar fi fost descoperit de Tango, dat fiind faptul ca TIR-ul ar fi stat cateva zile bune blocat in vama.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X