ShowBiz

Ce a apărut pe pagina de Facebook a piticului „Colorado”, la scurt timp după ce magicianul a murit

„Piticul Colorado” a murit, iar acest lucru a adus lacrimi şi regrete pentru apropiaţii lui. Foarte mulţi oameni îl ştiau pe Cristian şi dorit să fie alături de el şi acum, când a trecut în nefiinţă.

Magicianul pitic era iubit de multă lume, iar acest lucru se poate vedea chiar şi acum. De la aflarea tristei veşti, pagina de socializare a lui Cristian s-a umplut de mesaje cu părere de rău şi condoleanţe.

„Rămâi cu bine prieten drag! Am crescut împreună, ne-am distrat împreună, ne-am şi certat…Am lucrat împreună, am fost lângă tine la cele mai frumoase clipe din viața ta….Iar acum, chiar era nevoie să îți fiu alături și la nenorocirea asta? De ce? De ce? Drum bun printre vechii artiști și cândva ne întâlnim toți acolo, cu mamele, cu taţii, cu copiii, bunicii şi chiar colegii noștri! Odihnește-te în pace prieten drag!”, „Acum câteva luni erai pe canapea la „Acces Direct” şi povesteai de nuntă și botez iar acum povestim noi de tine „Piticul Colorado”😞”, „Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!” sunt câteva din mesajele care au luat asalt pe contul piticului de socializare.

Şi vedetele şi-au exprimat regretul, după moartea „Piticului Colorado”. Celebrităţi care l-au cunoscut la emisiunea „Poftiţi de vă iubiţi” au făcut declaraţii exclusive pentru www.spynews.ro.

„În primul rând, vestea m-a lovit ca un ciocan în cap de dimineaţă. Mi-a scris o prietenă pe Facebook că a murit. Îmi pare atât de rău cum nu vă daţi seama…am fost lângă el la nuntă atunci când era foarte fericit. Am râs şi am lăcrimat de bucurie pentru el, iar acum când a devenit tătic, a decedat. Nu ştiam că are probleme de sănătate. Oricum ar fi, mă doare sufletul la propriu pentru familia şi copilaşul lui. O zi tristă pentru noi cei ce l-am cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească!” a declarat cu regret Andrei de la Alb-Negru.

„Era un plin de viaţă. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta. L-am admirat întotdeauna pentru puterea şi energia de care dădea dovadă. Condoleanţe familiei!”, a trasmis şi Liviu Vârciu.

„Dumnezeu sa-l ierte. Stiam de boala lui încă din vară. L-am avertizat să nu mai bea! Medicii i-a spus că mai mult de 6 luni nu o să mai trăiască, dacă o să continue să bea. Avea probleme cu ficatul. Condoleanţe sotiei!”, a mărturisit îndurerat Nea Marin.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X