Social

Caz revoltător în Episcopia Sălajului! O femeie sărmană a murit de cancer, lăsând doi copilaşi în urmă, dar când soţul ei s-a dus la preot…

Recent, un utilizator de pe Facebook, pe nume Mihai Neagu, a scris o postare care a revoltat mii de oameni. Un bărbat şi-a pierdut soţia, care a decedată în urma unei crunte suferinţe, şi a rămas singur cu cei doi copilaşi. Atunci când a vrut să îşi îngroape soţia, preotul l-a refuzat, deşi ştia că familia nu are posibilităţile financiare necesare.

„Drama pe care o trăiesc doi copii, unul de 11 ani şi unul de 13 ani. După ce au dus-o toată viaţa în sărăcie absolută, au stat ani la căpătâiul mamei bolnave de cancer cu gândul că poate a doua zi nu o mai văd, au rămas orfani. Mama, în vârstă de 42 de ani, s-a dus la ceruri… Am stat de vorbă cu Vasile Arghişan, un om slăbit de atâta suferinţă. Nu se putea opri din plâns. Şi aflăm că părintele Durnea Rusalim nu a vrut să-i înmormânteze soţia până nu plăteşte 1.000 lei.

Ne-a arătat chitanţa cum că a plătit toţi banii şi nici nu-i cerem să se umilească spunându-ne cum a făcut rost de ei, când celor doi copii ai lui le e foame. Vasile Arghişan i-a cerut preotului să se îndure să facă o derogare de la plata acestei contribuţii, pentru că nu avea de unde să scoată atâţia bani. A cerut milă, i-a cerut ajutor preotului să îi înmormânteze soţia măcar cu 500 de lei, nu 1.000. Părintele nu a acceptat nicicum”, a scris Mihai Neagu. Postarea are până în acest moment aproape două mii de share-uri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X