Sport

Cătălina Ponor, emoţii mari! „Un alt moment important din viaţa mea”. Felicitări!

Cătălina Ponor a trăit emoţii maxime. I-a fost înmânat steagul României pentru a-l purta la Jocurile Olimpice.

„Steagul mi-a fost înmânat! Ce onoare, ce emoţii! Un alt moment important din viaţa mea ce va rămâne pentru totdeauna în istoria sportului! Hai România! Să mergem cu capul sus şi să ridicăm acest steag şi mai sus!”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook, alături de câteva fotografii reprezentative.

„Sper să vii cu o medalie, ai adus atâtea dar cred că asta va fi cea mai prețioasă din viața ta mai ales acum că ești portdrapelul delegației noastre. Eşti un om minunat, un român pe care il iubim foarte, foarte mult. Steagul nostru este şi a fost mereu în siguranţă în mâinile tale. Te pupăm cu mare drag!”, i-au scris susţinătorii pe Facebook.


Se vede foarte clar fericirea maximă pe care o trăieşte Cătălina Ponor. Este mândră că va fi portdrapelul României şi că îi va putea face pe oameni din nou să o aplaude.

În vârstă de 28 de ani, Ponor este triplă campioană olimpică la J.O. din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012. Sportiva a fost aleasă să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X