Sport

Cătălina Ponor candidează pentru Parlamentul României! Va fi pe listele PSD Constanța

Cătălin Ponor (29 de ani), locul 7 în finala de la bârnă, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, vrea să candideze la următoarele alegeri parlamentare. Una dintre cele mai titrate gimnaste ale țării, cunoscută pe întreg mapamondul pentru performanțele sale sportive, a acceptat să candideze la alegerile parlamentare din luna decembrie pe listele unui partid din Constanța.

Vestea a dat-o chiar liderul organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe. El a declarat, pentru EVZ, că marea gimnastă Cătălina Ponor va candida pentru Parlamentul României, la alegerile din 11 decembrie.

”Listele cu candidați le definitivăm, joi, în ședința Biroului Permanent Județean Constanța. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaților pentru că e tânără, are doar 29 de ani. Bineînțeles că va fi pe loc ultraeligibil”, a dezvăluit Felix Stroe.

Ponor candidează pentru un loc la Camera Deputaților
Listele de candidați ai PSD Constanța vor fi astfel definitivate joi după-amiază, la finalul ședinței Biroului Permanent Județean. Discuțiile cu marea gimnastă s-ar fi purtat de ceva vreme: „Până acum a acceptat, sper să nu se răzgândească până joi dimineață”.

Cătălina Ponor nu s-a retras din activitate, după Jocurile Olimpice de la Rio, dorind să participe și la următoarele competiții, poate chiar la JO Tokyo 2020. La ora actuală, Parlamentul României este cea mai hulită instituție din România, fiind socotit un cuib de penali.

Dintre foștii mari sportivi, au fost fie încă sunt parlamentari Anghel Iordănescu și Ilie Năstase. De asmenea, Dumitru Dragomir s-a aflat în Parlament României.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X