All for Joomla All for Webmasters
Vedete romanesti

Cătălin Botezatu, declarație de dragoste pentru Corina. „O iubesc mult de tot”

Cătălin Botezatu și Corina sunt prieteni de multă vreme, iar la nunta Ralucăi Bădulescu, interpreta a avut parte de o surpriză de proporții. Designerul a declarat în fața unuei țări întregi că o iubește enorm.

„Îşi caută bărbat. Dacă stă prea mult pe lângă mine, nu o să-şi mai găsească. Ar fi frumos (n.r.: să formăm un cuplu), că eu o iubesc mult de tot şi o apreciez. E una dintre cele mai fenomenale soliste din România şi artiste din România. Şi e prietena noastră în primul rând.”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Kanal D. „De fapt îl caut pe Justin Bieber.”, a spus Corina în timp ce cânta pe scenă pentru oamenii prezenți la nunta Ralucăi Bădulescu.


Cătălin Botezatu s-a iubit cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Însă, de când vedeta a anunțat că este însărcinată, cei doi nu și-au mai vorbit. Designerul a dezvăluit care este relația lui cu iubita lui Victor Slav. „Nu am sunat-o. E o situaţie delicată. Sunt sigur că nu mi-ar fi închis telefonul, dar n-am făcut-o. Mă bucur că Victor a avut răbdare cu ea. Bravo lor că au ajuns să aibă o familie.”, a spus recent Cătălin Botezatu la Antena 1. Mai mult, acesta a recunoscut că nu are de gând să se căsătorească vreodată. „Nu m-aş căsători. Pentru ce să fac asta? Dacă m-aş căsători în viitorul apropiat aş vrea o femeie frumoasă. De ce să fiu ipocrit? Ambalajul contează, însă persoana respectivă m-ar vrea doar pentru faimă şi bani. Pentru ce să ajung să divorţez, să împart copii? Nu m-aş căsători. Nu mă interesează”, a mai adăugat el.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error: