Vedete romanesti

Cătălin Botezatu, declarație de dragoste pentru Corina. „O iubesc mult de tot”

Cătălin Botezatu și Corina sunt prieteni de multă vreme, iar la nunta Ralucăi Bădulescu, interpreta a avut parte de o surpriză de proporții. Designerul a declarat în fața unuei țări întregi că o iubește enorm.

„Îşi caută bărbat. Dacă stă prea mult pe lângă mine, nu o să-şi mai găsească. Ar fi frumos (n.r.: să formăm un cuplu), că eu o iubesc mult de tot şi o apreciez. E una dintre cele mai fenomenale soliste din România şi artiste din România. Şi e prietena noastră în primul rând.”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Kanal D. „De fapt îl caut pe Justin Bieber.”, a spus Corina în timp ce cânta pe scenă pentru oamenii prezenți la nunta Ralucăi Bădulescu.


Cătălin Botezatu s-a iubit cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Însă, de când vedeta a anunțat că este însărcinată, cei doi nu și-au mai vorbit. Designerul a dezvăluit care este relația lui cu iubita lui Victor Slav. „Nu am sunat-o. E o situaţie delicată. Sunt sigur că nu mi-ar fi închis telefonul, dar n-am făcut-o. Mă bucur că Victor a avut răbdare cu ea. Bravo lor că au ajuns să aibă o familie.”, a spus recent Cătălin Botezatu la Antena 1. Mai mult, acesta a recunoscut că nu are de gând să se căsătorească vreodată. „Nu m-aş căsători. Pentru ce să fac asta? Dacă m-aş căsători în viitorul apropiat aş vrea o femeie frumoasă. De ce să fiu ipocrit? Ambalajul contează, însă persoana respectivă m-ar vrea doar pentru faimă şi bani. Pentru ce să ajung să divorţez, să împart copii? Nu m-aş căsători. Nu mă interesează”, a mai adăugat el.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X