Bizar

Casa care „seamana izbitor”cu un personaj istoric malefic. Cu 85 de lire poti inchiria o camera

Faimoasa casa, care se presupune ca se aseamana cu chipul lui Adolf Hitler, poate fi inchiriata cu doar 85 de lire, dupa ce a devenit o atractie turistica.

Proprietarul ei, Clive Davies, in varsta de 70 de ani, ofera acest pret, desi casa a capatat o anumita notorietate dupa ce, in 2011, un tanar a asemanat-o cu chipul lui Hitler. De atunci, oamenii o viziteaza pentru a face fotografii.

Davies a declarat: ”Nu as vrea sa le percep oamenilor o chirie mai mare pentru a locui in Casa Hitler”.


Asemanarea dintre casa si Adolf Hitler a fost adusa prima data in discutie dupa ce Charlie Dickenson, un tanar de 22 de ani, a postat pe internet o poza cu casa. Proprietarul a decis sa inchirieze casa.

Davies a spus:” De cand a fost observat acest aspect, a fost mare agitatie”.

In mod ironic, aproape ca a fost bombardata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pentru ca era foarte aproape de portul Swansea. Inainte sa fie transformata intr-o casa pentru inchiriat, a fost un magazin, o florarie, un chiosc de ziare si un loc pentru reparat televizoare.

Un vecin a spus:” Din nefericire, unghiul format intre acoperis si pragul usii duce la o asemanare cu Hitler. Nimeni nu si-a dat seama, timp de ani intregi, dar acum e un obiectiv turistic”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X