Vedete romanesti

Carmen Șerban s-a despărțit de iubit. Artista e din nou singură

Carmen Șerban a rămas din nou singură, după ce s-a despărțit de iubitul ei alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste. Tânărul făcea parte din trupa alături de care Carmen cânta. Vedeta a luat o decizie radicală în privința melodiilor ei.

Carmen Șerban a trecut printr-o despărţire, peste care vrea să treacă cât mai repede peste. „O să îmi produc materialele care îmi aparţin. Am terminat o şcoală de televiziune cu notă maximă. Mi-a plăcut dintotdeauna. Am fost o Toma necredincioasă. A fost ce a fost, nu vreau să discut despre asta. A fost sigurul cu care m-am afişat la TV pentru că cerea meseria”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

Carmen Șerban a scăpat de kilogramele în plus

Carmen Şerban a reuşit să ajungă la greutatea mult dorită. Din fericire, interpreta nu s-a înfometat, însă are o alimentaţie echilibrată. ”Am slăbit câteva kilograme, că arăt mai bine decât la TV, nu știu câte kilograme, că nu m-am mai cântărit de anul trecut. Până la ora 12 nu mănânc decât o felie de pâine. Am scăzut două măsuri la curea. Am trecut cu bine de Paște, mi-am făcut niște sărmăluțe din carne de pui și am fiert un ciolan afumat, au venit prietenii mei și am sărbătorit. În prima zi de Paște am mâncat cremwurști și un ou fiert. Am gustat o bucățică de pască, nu am mâncat deloc cozonac, ciorba de miel fără cărniță.

La post, am mâncat din oră în oră. Mi-am făcut sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur și simplu. Când mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pâine și am pus dulceață de căpșuni. Aș vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sunt mult mai bine și mă bucur că ați observat și voi”, a spus recent Carmen Șerban la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X