Vedete romanesti

Carmen Șerban a botezat o fetiță și a spart 10.000 de euro ca nașă! A întrecut-o pe Prodanca

Carmen Șerban a botezat o fetița, finuța sa cu numărul 13. Cifra i-a purtat însă noroc micuței, dat fiind faptul că artista nu s-a uitat la bani, când a creștinat-o.


Carmen Șerban este o nașă generoasă! Artista a cheltuit, recent, o mică avere, la un botez unde a creștinat fetița unor prieteni și care a avut loc în Capitală. Ea nu s-a uitat la bani și a cheltuit în jur de 10.000 de euro cu acest eveniment. Carmen i-a luat rochițe cu perluțe micuței, pe care a îmbrăcat-o din cap până-n picioare, potrivit tradiției, cu hăinuțe de cea mai bună calitate. Ea a suportat apoi toate cheltuielile din biserică, iar la masă a lăsat în jur de 8.000 de euro! Astfel că, artista a reușit s-o detroneze pe Anamaria Prodan, care dă dar de 7.000 de euro pentru o nuntă cu botez, la pachet. Nu a întrecut-o însă și ca număr de fini, acolo unde sexy-impresara deține recordul, cu peste 40 de copii botezați. Carmen Șerban a ajuns, momentan, doar la cifra 13!

Carmen Șerban a botezat fără…naș

Cum Carmen Șerban nu are în acest moment o relație, după cum ea însăși a dat de înțeles. Artista a apelat la fratele său să-I fie partener la botez. Ceea ce s-a și întâmplat, cei doi devenind astfel părinții spirituali ai fetiței. Carmen a purtat în biserică o ținută sobră, fără decolteu, iar a doua zi i-a făcut și băița micuței, potrivit tradiției.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X