ShowBiz

Carmen Iohannis, la volanul unei masini decapotabile alaturi de trei eleve din clasa ei. Unde se duceau

Carmen Iohannis a condus miercuri, in prima ora de dirigentie, o masina decapotabila cu care s-a deplasat, alaturi de cateva eleve, intr-o excursie in localitatea Cisnadioara, unde se afla o cetate fortificata saseasca, potrivit paginii sale de Facebook.

Intr-un film postat de una dintre elevele lui Carmen Iohannis se observa cum sotia presedintelui Romaniei opreste o masina decapotabila in care se mai afla alte trei eleve din clasa ei, de la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu.

Carmen Iohannis a postat joi cateva fotografii din timpul orei de dirigentie avute la cetatea de la Cisnadioara, cu mesajul „Libertatea orei de dirigentie!(Cisnadioara, 14 septembrie)”.

Profesoara de limba engleza si diriginta la clasa a XI-a, Carmen Iohannis si-a propus sa ramana alaturi de elevii sai si anul viitor. Profesoara Carmen Iohannis preda cu jumatate de norma si in anul scolar 2016-2017, ceea ce inseamna ca va merge la serviciu doua zile pe saptamana, marti si miercuri.

🎵this is what you came for🎵

Posted by Natalia Găitan on 14 Septembrie 2016


„A inceput scoala. E un moment de bucurie si plin de emotii. Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, sa ne simtim bine impreuna, sa nu ne plictisim unii de altii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Si sper ca va fi foarte bine. Sigur o sa avem si momente de tristete, dar sper ca momentele de bucurie sa predomine si sa ne realizam ce pe propunem”, a spus la inceperea anului scolar Carmen Iohannis.


In prima zi de scoala ea si-a sfatuit elevii sa se bucure de noul an scolar pentru ca viata de liceu ”e cea mai frumoasa perioada”. Sotia presedintelui tarii a spus ca are foarte multe amintiri frumoase din perioada liceului si ca i-au ramas ”doar cele placute in minte”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X