Social

Boureanu și-a făcut zob fiica într-o criză de isterie: „Marș la…”

Cristian Boureanu folosește un limbaj foarte dur și jignitor atunci când vorbește cu fiica sa, Ioana.

Cei doi au reajuns în atenția opiniei publice, după ce fostul politician a fost filmat în timp ce își agresa fiica în mijlocul drumului, iar tânăra striga după ajutor. Polițiștii ajunși la fața locului i-au dus pe amândoi să dea declarații.

În certurile sale cu Ioana, Cristi Boureanu folosește un limbaj suburban, în care face referire și la fosta lui soție, mama fetei.

”La ora 11 telefonul se predă. Nu-ți convine, marș la mă-ta. Fă-ți bagajul și dispari”, urlă Cristian Boureanu într-o discuție cu fiica sa, conform înregistrării.

Boureanu, limbaj jignitor la adresa Ioanei
În timpul aparițiilor sale publice, Boureanu este mereu un bărbat elegant, însă, în certurile sale cu Ioana, el pare departe de exemplul pe care ar trebui să îl ofere un părinte fiicei sale de doar 15 ani prin limbajul și comportamentul său.

”Voi sunteți OK, nervii mei sunt praf! Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta la mine în casă decât când vrea p…a mea!”, a urlat Cristi Boureanu.

El o atacă și pe fosta lui soție, mama Ioanei.

”Ia du-te cu mă-ta și fiți voi ocupate… Poate te înscrie vreun prieten de-al lui mă-ta la școala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poți înscrie și singură. Te înscrie vreun coleg. Umbli cu hoaște bătrâne ca mă-ta… O să ții minte, o să fii traumatizată toată viața. Asta e, mânca-ți-aș, să fii”, a strigat Boureanu.

Înregistrarea a fost făcută după ce fiica lui Cristi Boureanu a fost exmatriculată de la școală.

Boureanu, dus la poliție după ce și-a agresat fiica

Cristi Boureanu a fost filmat, recent, în timp ce își agresa fiica în mijlocul drumului. Imediat după incident, polițiștii i-au dus pe amândoi să dea declarații.

La ieșirea de la audieri, Boureanu a explicat pe larg ce se întâmplă acum cu relația lui cu Ioana.

”La capacitate, Ioana a fost prima fată pe lista de rezultate și în primii cinci din școală. Acum, rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie, din punctul meu de vedere”, a dezvăluit Boureanu lăsând să se înțeleagă că are o relație tensionată cu fiica lui. Acesta a menționat că adolescenta cere prea mult pentru vârsta ei, însă el nu este dispus să-i ofere: ”Nu-i cumpăr haine de firmă. Dacă vrea haine de firmă trebuie să și le cumpere din banii ei sau după 18 ani”.

”Toate lucrurile acestea se întâmplă de când Ioana s-a întors să locuiască alături de mama ei. Cât a stat la mine, totul a fost OK”, a declarat politicianul.

Vezi inregistrarea audio AICI!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X