ShowBiz

BODO RUPE TĂCEREA. Declarația neașteptată a solistului despre TRAIAN BĂSESCU, fostul său socru

Solistul Proconsul a fost căsătorit trei ani cu Ioana Băsescu, iar mariajul lor l-a luat prin surprindere pe fostul președinte.

În 2003, vestea că Ioana Băsescu se va căsători cu Bodo, Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, a uimit o ţară întreagă. Fiica cea mare a fostului președinte şi artistul au decis să-şi unească destinele după un an de relaţie clandestină şi un altul de iubire asumată. Vestea a luat-o prin surprindere până şi pe Maria Băsescu, mama Ioanei Băsescu, care a aflat în primă fază din ziare că fiica ei va ajunge în foarte scurt timp doamna Marin.


Cununia Ioanei cu Bodo a avut loc la 19 iulie 2003 şi a fost oficiată de însuşi Traian Băsescu, pe atunci în funcţia de primar general al Capitalei. Din păcate mariajul Ioanei nu a durat decât trei ani, iar în 2006, Ioana, fata cea mare a fostului președinte, a divorțat.

A trecut un deceniu de la divorț, dar Bodo păstrează însă o amintire frumoasă despre fostul socru. Invitat de Bogdan Miu si Cătălin Striblea, matinalii Prima Ediție, în studioul de la DigiFM, realizatorii au aflat că artistul îl preferă, ca preşedinte, pe Traian Băsescu. Întrebat pe cine ar alege între Traian Băsescu si Klaus Iohannis, Bodo l-a ales pe fostul sau socru, despre care spune ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut. “Am rămas prieteni” a adăugat el.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X