Interne

Blue Air introduce patru rute noi cu plecare din Cluj-Napoca. Spre ce destinatii si la ce preturi se vand biletele

Operatorul low-cost romanesc Blue Air isi extinde prezenta in Transilvania, adaugand patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj catre Hamburg, Larnaca, Londra Luton si Nisa, a anuntat compania.

Zborurile vor fi operate incepand cu orarul de vara 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie si Hamburg din 3 iunie 2017.

Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin.

Totodata, compania aeriana va introduce un zbor triangular intre Cluj-Napoca – Timisoara – Iasi la data de 1 octombrie 2016, iar din 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham. Incepand cu 27 aprilie 2017, un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Marii Negre.


Biletele de avion sunt deja disponibile pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere, la preturi incepand de la 29.95 euro (taxe incluse, locuri limitate, pret pe segment de zbor).

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino, urmand ca din 30 octombrie sa se deschida baza din Cluj-Napoca si, din 27 aprilie 2017, cea din Constanta.

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X