Externe

Blasfemie în cadrul Bisericii! De ce au fost în stare Două MĂICUŢE după ce s-au îndrăgostit. Care a fost reacţia VATICANULUI

Două foste măicuţe s-au căsătorit civil după ce s-au îndrăgostit nebuneşte într-una din misiunile în care au fost împreună.

Federica (Italia) şi Isabel (America de Sud) s-au întâlnit într-un centru de reabilitare a consumatorilor de dr0guri, iar experienţa le-a apropiat, cele două îndrăgostindu-se. Pentru a-şi putea trăi frumoasa poveste de dragoste, cele două femei au fost nevoite să renunţe la straiele sfinte şi să încheie orice legătură cu Vaticanul şi Biserica Catolică.

După 3 ani de concubinaj, cele două măicuţe au reuşit să se căsătorească, fiind printre primele cupluri de acelaşi sex care să se unească printr-o ceremonie civilă.

Cuplul a fost binecuvântat de fostul preot, Franco Barbero, care, de asemenea a fost excomunicat din biserică pentru gândirea sa modernă şi pentru susţinerea căsătoriei între persoanele gay.

Sunt două persoane minunate cu o credinţă puternică în Dumnezeu. Au discutat şi au reflectat la această decizie de foarte mult timp, iar în final au luat o decizie foarte curajoasă, ştiind că le va stigmatiza, a declarat preotul, citat de metro.co.uk.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X