Vedete romanesti

Bianca Drăgușanu și-a pozat fetița și a făcut imaginea publică. Ce au observat fanii

Bianca Drăgușanu și-a pozat fetița și a făcut imaginea publică, pe contul de socializare, acolo unde vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Micuța Natalia a fost pregătită de mama ei pentru o ieșire în oraș, nu înainte de a face un selfie. Admiratorii au observat imediat un detaliu interesant.

Bianca Drăgușanu și-a pozat fetița, înainte de a ieși la plimbare. „Ne pregătim de plimbare”, a fost mesajul iubitei lui Victor Slav. Prietenii virtuali au reacționat imediat. „Haine peste tot ,așa arată și la mine casa când trebuie să ies cu bebe la plimbare„, a scris o fana. „Exact”, i-a raspuns amuzată Bianca.


Bianca Drăgușanu și-a pozat fetița, iar fanii au fost extrem de încântați de imagine
Proaspăta mămică a primit și sfaturi din partea prietenilor virtuali. „Ai grija la căpuț Bianca ?e o drăgălașă fetița sa ti trăiască si sa te bucuri de fiecare moment în parte„, „Ce frumusețe”, „Ce mare s-a făcut buburuza”, au fost câteva dintre comentariile acestora.

Multă lume a pus la îndoială faptul că Bianca Drăgușanu a fost cu adevărat gravidă, în ciuda faptului că blonda a avut o sarcină grea din cauza problemelor de sănătate. Paranoia privind ipoteza unei mame surogat a crescut pe măsură ce ea s-a încăpățânat să-și ascundă burta și să facă tot mai puține referiri la maternitate. Într-un final, Bianca a devenit mama unei fetițe superbe, reușind să le închidă gura cârcotașilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X