Vedete romanesti

Bianca Dragusanu si-a facut publica diploma de BAC! O sa razi in hohote cand o sa vezi care e numele ei ADEVARAT

Sincera din fire, Bianca Dragusanu a facut un gest extrem de curajos, facandu-si publica diploma de BAC. Nu neaparat notele au iesit in evidenta, cat numele adevarat al vedetei: Calintir Bianca Anca Dragusanu.

Pentru Bianca, examenul maturitatii este o amintire foarte frumoasa. Asta pentru roscata nu numai ca a promovat Bacalaureatul, dar a luat niste note care l-ar face invidios pana si pe cel mai inrait „tocilar”.

Tanarul a sustinut examenul in 2002, la Liceul de Informatica din Petrosani. Bianca a fost notata cu 9 la limba si literatura romana, atat proba orala, cat si la scris, a primit 8.50 la limba engleza, 7.20 la matematica si doi de 10, la Tehnica Servirii Consumatorilor si la Educatie Fizica.


Cu alte cuvinte, Bianca a promovat Bacalaureatul fara nicio problema, terminand sesiunea din iunie-iulie 2002 cu o medie de-a dreptul impresionanta: 8.95.

Si mai interesant este insa numele intreg al vedetei: Bianca Anca Calintir Dragusanu, dupa cum se poate vedea pe diploma de Bacalaureat a roscatei.

A primit prenumele bunicului!
Daca Bianca si Anca sunt usor de inteles, prenumele Calintir este de-a dreptul ciudat pentru o fata, fiind vorba, de inteles, de un nume de barbat.


Tatal vedetei a elucidat misterul. „Calintir provine de la bunicul Biancai, tatal meu, care a fost infiat la un moment dat de cineva cu suflet mare, Calintir Toader. Asa ca in toate actele neamului, incepand cu tata, urmasii nostri au trecut si numele Calintir, dupa cel care l-a infiat pe bunicul meu”, a explicat Jimmy Dragusanu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X