Vedete romanesti

Bianca Drăguşanu, cadouri peste cadouri pentru fiica ei! Cum arată blonda cu câteva zile înainte să nască

Bianca Drăguşanu a început numărătoarea inversă până la momentul în care-şi va strânge la piept fetiţa, iar cadourile pentru viitorul bebeluş au început deja să curgă.

Bianca Drăguşanu trăieşte cele mai mari emoţii din viaţa ei! Blonda numără zilele până când o va aduce pe lume pe Natalya Sofia. Până atunci, prietenii o răsfaţă cu daruri care mai de care mai drăgălaşe.

De curând, Bianca a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu o prietenă, care i-a adus un iepuraş pentru viitorul bebeluş. Chiar dacă mai are numai câteva zile până naşte, blonda arată de excepţie.
„Iepuraşi pentru Naty Sofy”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Bianca Drăguşanu pe o reţea de socializare.

Relaţie de iubire cu năbădăi
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile.

Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.

Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţiri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas. În prezent, se pregătesc să devină părinţi, iar Bianca așteaptă o fetiță.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X