Vedete romanesti

Bianca Drăgușanu a schimbat numele fetiței. Victor Slav a avut ultimul cuvânt

Bianca Drăgușanu a născut în urmă cu două zile. nici bine nu a devent mămică și vedeta și partenerul ei de viață, Victor Slav, au schimbat numele ales pentru micuța lor.

Bianca Drăgușanu a devenit mămică pentru prima oară luni, 26 septembrie. Vedeta a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, pe care ea și partenerul său de viață, Victor Slav, au anunțat că o va chema Natalya Sofia.

Însă, acum cei doi s-au răzgândit și au decis să schimbe numele fiicei lor. Victor Slav a avut ultimul cuvânt în stabilirea numelui pe care îl va purta fetița.

Bianca Drăgușanu a dorit ca micuța să aibă două nume. Unul dintre acestea era Sofia, iar pentru celălalt oscila între Amelia și Maria.

Cu toate acestea, până la urmă numele vehiculat imediat după ce Bianca Drăgușanu a născut a fost Natalya Sofia.

Naștere de 20.000 de lei

Pentru a-și aduce fetița pe lume, Bianca Drăgușanu a ales cele mai bune condiții după ce a studiat ofertele clinicilor private din București. Pe lângă operația de cezariană, blonda va beneficia de servicii de cinci stele pe toată perioada internării și de cursuri de îngrijirea nou-născutului. Tot pachetul a costat-o pe blondă 20.000 de lei, aceasta refuzând un contract barter pentru acest moment important din viața ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X