ShowBiz

BEYONCE şi gemenii săi încă se află în spital şi ar avea probleme medicale! Celebra cântăreaţă ar fi adus pe lume un băieţel şi o fetiţă

Cântăreaţa americană Beyonce a devenit mămică la începutul săptămânii trecute , iar din câte se pare aceasta încă se află în spital, alături de nou-născuţi.

Cel care a confirmat zvonul că artista a devenit mămică a fost chiar tatăl acesteia, Mathew Knowles, care a scris un mesaj pe contul său de Twitter. Totodată, potrivit celor de la TMZ, micuţii cântăreţei Beyonce ar fi avut ceva probleme de sănătate, iar tocmai din acest motiv nu au fost încă externaţi.

„Medicii nu se simt confortabil să îi lase deocamdată să meargă acasă. Din câte ştim ea (n.r.: Beyonce) se simte bine, iar în ceea ce-i priveşte pe gemeni, ne aşteptăm şi ca micuţii să fie bine“, potrivit apropiaţilor familiei Knowles.

În plus, vedeta americană ar fi adus pe lume un băieţel şi o fetiţă, potrivit speculaţiilor presei americane, deşi momentan nimeni din familia cântăreţei Beyonce nu a confirmat sexul micuţilor.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X