Vedete romanesti

Bendeac și Cheloo, înjurați și amenințați cu bătaia. Scandal fără umor la ”iUmor”

Deși se vrea a fi cel mai amuzant format din televiziunea românească, acum câteva zile, platoul de la ”IUmor” a fost la un pas să se transforme într-un sângeros ring de box. Jurații Cheloo și Bendeac și-au pierdut complet zâmbetul în momentul în care în scenă a intrat celebrul Fernando de la Caransebeș.

Săptămâna trecută, joi, machiozele, operatorii și întreaga echipă de producție se aflau încă sub impactul circului produs cu o zi înainte. Potrivit martorilor la incident, miercuri, filmările au fost marcate de prestația lui Fernando de la Caransebeș. Venit oficial pentru a face un număr de umor, în concursul de la Antena 1, nonconformistului personaj i-a cășunat pe Mihai Bendeac de cum a dat cu ochii de el.

Bendeac, acuzat că și-a făcut imagine pe spatele lui Fernando de la Caransebeș

Cei prezenți ne-au relatat că acesta a început să-l amenințe cu bătaia pe actor strigându-i cât îl țineau plămânii că îi datorea celebritatea și că s-a făcut mare pe spatele lui, cunoscut fiind faptul că Bendeac interpretează cu savoare personajul Fernando. Mânat de furie acesta l-a asigura că-i va veni de hac indiferent de ce s-ar putea întâmpla, că a fost la pușcărie și că nimic nu-l mai sperie, povestesc matorii.

A scăpat miraculos de bătaie
Doar intervenția celor din echipă a calmat spiritele și, pentru că filmările erau în plină desfășurare, Fernando a fost convins să-și facă numărul pentru care venise. Doar că jihadul s-a declanșat din nou odată ce s-a văzut iar pe scenă. De data aceasta, cel luat în colimator a fost, din nefericire pentru el, Cheloo. De cum a dat ochii cu hip-hopper-ul, Fernando l-a înjurat de mamă. A fost suficient ca juratul să vadă negru în fața ochilor, dat fiind că mama lui e moartă. În secunda doi, a sărit peste pupitru și doar o minune și o nouă intervenție în forță a celor din echipa de producție au făcut ca momentul să nu degenereze într-o bătaie crâncenă.

Imediat, filmările au fost întrerupte și, cel mai probabil, Fernando de la Carnsebeș nu se va regăsi printre concurenții noului sezon ”IUmor”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X