Diverse

Bătrâna nu lăsa pe nimeni să intre în apartamentul ei, dar când a reușit o vecină să îi treacă pragul s-a îngrozit, ,,DUMNEZEULE, acum înțeleg!”

Lucy Ashen, în vârstă de 39 de ani, credea că vecina ursuză care locuia lângă apartamentul ei pur și simplu nu prea vrea să comunice cu ceilalți, dar ea locuia acolo de 21 de ani și în tot acest timp aproape că nici măcar nu o văzuse pe vecina ei mai în vârstă, îi știa doar numele și observase că nimeni nu o vizita.

Într-o zi Lucy s-a gândit că femeia are nevoie de ajutor în vreun fel, dar nu are pe cine să roage să o ajute. După ce a încercat de mai multe ori să vorbească cu ea, într-un final bătrâna a avut încredere, după atâția ani, să o poftescă înăuntru.

Dar ce a descoperit acolo era mai rău decât ceea ce își imaginase: podeaua era acoperită cu un strat mare de murdărie, mobila și hainele erau pline de găuri și în bucătărie aproape că mâncarea lipsea. Se pare că bătrâna nu mai făcuse baie de 13 ani și dormea pe o saltea care era întinsă direct pe podea.

Lucy și fiica ei de 14 ani au muncit zile întregi, 60 de ore a durat, dar la sfârșit apartamentul începuse să semene a locuință umană. În plus, ea făcut o postare pe Facebook în care le-a cerut tuturor cunoscuților să doneze mobila de care nu mai au nevoie și în 24 de ore Lucy a reușit să adune toate lucrurile de care bătrâna ducea lipsă.

Peste doar 2 zile bătrâna avea un pat, un frigider nou, îmbrăcăminte nouă, iar apartamentul ei arăta minunat. Acum ea și locuitorii blocului sunt extrem de apropiați și toată lumea o iubește.

Iată cum arăta apartamentul înainte:


Iată cum arată acum:

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X