Inedit

Barbatul a pus mana pe telefon si a inceput sa isi filmeze sotia insarcinata, insa nu era pregatit sa vada asta. Ce se intampla in burta femeii, de a facut-o sa geama de durere

Cand un bebelus vrea sa se miste, o va face, chiar daca e captiv in burta mamei.

In timp ce femeia se afla pe canapea, urmarind un film cu sotul ei, copilul s-a hotarat sa isi schimbe pozitia in burta mamei. In imagini, se poate vedea clar forma piciorului imprimanta pe pielea stomacului, intinsa la maximum de bebelusul care isi tot misca picioarele. La un moment dat, pare ca bebelusul s-a intors cu capul in jos.

Din gemetele femeii, am inteles ca nu era cea mai confortabila senzatie pe care a trait-o. Cum sa te simti confortabil cand pielea ta e intinsa in toate directiile de un copil care se misca si iti apasa pe toate organele.

E de apreciat rabdarea femeii, care a asteptat ca micutul sa isi gaseasca o pozitie confortabila si sa se linisteasca, in loc sa puna mana pe burta si sa incerce sa calmeze copilul.

Iata inca o dovada, daca mai era nevoie, ca o sarcina nu e usoara iar femeile sunt nevoite sa suporte schimbari drastice ale trupului pentru a aduce pe lume un urmas:


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X