Vedete romanesti

Bărbații au de ce plânge! O bunăciune de la noi a spus ”DA”!

Este tânără, frumoasă şi celebră, iar bârbaţii roiesc în jurul ei. Dar, pare-se, cei care o curtează o fac fără niciun succes pentru că una dintre cele mai dorite blonde din showbiz s-a hotărăt să renunţe la statutul de femeie singură.

Cine ar fi crezut vreodată că frumoasa blondină, ce a înnebunit toată suflarea masculină, va fi în situația de a spune „adio” vieţii de burlăciță sexy şi să se transforme într-o femeie de casă? Raluca Podea, căci despre ea este vorba, a fost suprinsă într-un mod foarte plăcut de iubitul ei care a decis că este cazul să își oficializeze relația pe care o au. Așa că, la pachet cu un buchet de trandafiri roșii, care evocau pasiunea pe care o simte pentru blondină, partenerul ei de viață a pus, între petale, și frumoasă bijuterie extrem de scumpă, un inel din aur alb impodobit cu diamante. „Pe lângă multitudinea de buchete de flori, am avut supriza de a descoperi o frumoasă bijuterie. Inelul cu pricina a venit din partea iubitului meu. Normal că sunt încântată…”, a declarat Raluca.


Şi chiar dacă a mai avut experienţa unui mariaj, care nu a mers aşa cum trebuie, blondina, ca orice femeie care iubeşte, se gândeşte la momentul mult aşteptat, adică la nuntă și, așa cum e normal, își face deja planuri cu privire la rochia pe care o va purta și petrecerea fabuloasă care va urma în viitorul apropiat.

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel în vârstă de zece ani, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România.

Sursa: spynews.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X