Social

Bărbat, refuzat atunci când a cerut mici în limba română în Secuime. Reacția Kaufland

Un bărbat, de origine română, a încercat un experient: s-a dus restaurantul unui supermarket Kaufland din Odorheiul Secuiesc și a cerut, în limba română, o porție de mici. Răspunsul angajatei care trebuia să-l servească a fost unul neașteptat, ea refuzându-l pe bărbat pentru că vorbea în limba oficială a țării noastre. Reprezentanții supermarketului au reacționat imediat după apariția imaginilor.

UPDATE: Reprezentanții Kaufland au reacționat imediat după ce Realitatea TV a arătat imaginile telespectatorilor, cerându-și scuze pentru comportamentul angajatei.

”Regretăm situația semnalată și, totodată, ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel comportamente dezcriminatorii. Politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate față de toți clienții, nediferențiat. vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații nedorite”, au transmis reprezentanții Kaufland România, lanțul de supermarketuri unde era angajată femeia care nu a vrut să-l servească pe cetățeanul român.

—————————————————-

Bărbatul s-a lovit de un refuz categoric și a fost tratat cu jigniri de angajata supermarketului Kaufland. În momentul în care omul a început să ceară explicații privind comportamentul femeii, oamenii aflați în preajmă l-au luat l-au acostat cu întrebări.

”Dar tu de ce nu știi ungurește dacă ea nu știe română?”, a spus un bărbat aflat în apropierea omului care voia mici.

Scena absolut șocantă a devenit viral pe internet, adunând peste 9.500 de vizualizări pe YouTube și mii de share-uri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X