Astro Fun

Balanțele încep o viață nouă. Ce le rezervă astrele în următorii șapte ani

O dată la șapte ani, fiecare zodie din horoscop intră într-un nou ciclu de viață. Din 1 decembrie, va veni rândul Balanțelor să își schimbe norocul. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi până în 2023.

Decembrie 2016 – 2018
În următorii doi ani, Balanțele vor avea parte de o adevărată revoluție. Greșelile din trecut vor fi date uitării, iar acești nativi vor face tot posibilul ca să îndrepte lucrurile. Vor avea parte de o mulțime de schimbări pe plan personal și profesional și vor cunoaște oameni care le vor schimba radical viața.

De la jumătatea anului 2017, Jupiter intră în sectorul creativității Balanțelor, iar acest lucru înseamnă o ouă etapă de dezvoltare profesională pentru acești nativi și vor reuși să transforme un hobby într-o afacere de succes.

2019 – 2021
După o perioadă în care Balanțele au stat relativ în umbră, din 2019 li se va recunoaște public performanțele și munca grea pe care au depus-o. Se anunță vești grozave pentru acești nativi, care vor reuși să obțină, în sfârșit, recompensa financiară direct proporțională cu efortul depus.

Norocul le va surâde Balanțelor și pe plan personal în intervalul 2019 – 2021. Legăturile amoroase vor deveni mai strânse, iar cei singuri au toate șansele să își găsească jumătatea, cu care își vor întemeia o familie.

2022 – 2023
După o perioadă agitată din punct de vedere profesional, intrvalul 2022 – 2023 va fi unul de repaos, în care Balanțele vor simți, în sfârșit, că și-au atins obiectivul în carieră și vor dedica mai mult timp familiei.

2023, ultimul an din ciclul celor șapte, va fi unul al introspecției, în care Balanțele vor conștientiza mai ușor ce este cu adevărat important pentru ele și își vor face noi planuri de viitor, în concordanță cu personalitatea pe care au dobândit-o.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X