Socant

Baietelul din imagine are 11 ani si sufera de o boala crunta care il transforma intr-o statuie! Imagini din viata lui plina de suferinta

Ramesh Darji sufera de ihtioza fetala (arlechin), o afectiune care ii face pielea solzoasa, extraordinar de tare si de sensibila la crapaturi. Pustiul nepalez in varsta de 11 ani abia mai poate vorbi, nu se mai poate deplasa si viata lui este un cosmar continuu.

La cateva saptamani de la nastere, spun parintii, lui Ramesh a inceput sa i se ia pielea, sa se decojeasca. Tegumentul care a inlocuit-o avea un aspect diferit, era mai tare, mai inchisa la culoare. La scurt timp au aflat de ce boala sufera copilul lor.

Micutul s-a plans toata viata de dureri cumplite. Cu cat inainteaza in varsta, durerile sunt si mai mari, problemele se agraveaza. Copiii l-au evitat mereu, s-au temut sa il atinga sau sa se joace cu el.

Mama castiga foarte putin si nu are bani de tratament. Pielea lui Ramesh Darji trebuie ingrijita in permanenta, unsa cu tot felul de creme si lotiuni, care oricum nu vindeca, ci doar diminueaza cat de cat disconfortul. O celebra cantareata, Joss Stone, a fost impresionata de cazul lui si a decis sa stranga bani pentru a-l ajuta.
Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X