Social

Băiețel, căzut într-un râu din Moreni. Mama lui, asistentă, a leșinat

Incident șocant în județul Dâmbovița. Un băiețel de doar cinci ani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut într-un rău din orașul Moreni. Scăpat pentru câteva secunde de sub supravegherea bunicii, copilul a ajuns într-o zonă unde nu există parapeți de protecție.

Micuțul a căzut în albia apei și s-a lovit la cap. Asistenta din primul echipaj de ambulanță, sosit la fața locului, a fost chiar mama copilului. Femeia a leșinat când a aflat că micuțul pe care trebuie să-l salveze este chiar fiul ei.

Copilul se plimba cu bicicleta în parcul de pe malul râului Cricov, din Moreni. La un moment dat, i-a spus bunicii că avea nevoie să meargă la toaletă. Nesupravegheat, băiețul a părăsit locul de joacă, pe care autoritățile nu l-au împrejmuit, deși se află în apropierea apei, relatează gazetadambovitei.ro


Mama, chemată să-și salveze propriul fiu
Într-o clipă de neatenție, copilul a ajuns în zona în care a fost consolidat malul apei, unde nu există parapeți de protecție. Micuțul a alunecat și a ajuns în albia râului.

Oamenii, care au văzut scena șocantă, au sunat la 112. O ambulanța sosită la fața locului se afla chiar mama băiatului. De profesie asistentă, femeia a leșinat când a aflat că trebuie să intervină ca să-și salveze propriul fiu.

Micuțul a fost rănit și a fost transportat la spital. Medicii spun că el se află acum în afara oricărui pericol.

Locurile de joacă din Moreni, periculoase pentru copii
Incidentul halucinant a scos la iveală cât de periculos este acest loc de joacă pentru copiii din Moreni. Părinții au cerut în repetate rânduri împrejmuirea zonei și instalarea de toalete publice, care lipsesc cu desăvârșire în parcurile din Moreni.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei susțin că nu au nicio vină, pe motiv că băiețelul nu avea ce să caute în zona în care s-a întamplat nenorocirea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X