Timp liber

Baiatul cu care trebuia sa se vada i-a tras clapa. Cum a gasit aceasta tanara cea mai buna metoda de a se razbuna pe el

O tanara britanica a transformat o intalnire la care i s-a tras clapa intr-o poveste care i-a amuzat pe internauti.

Mimi Black a calatorit pana in Glasgow pentru a se intalni cu un tanar cu care conversase online. Cand a ajuns la destinatie, tanara de 21 de ani a descoperit cu stupoare ca barbatul nu a mai aparut si nici nu a sunat sa amane intalnirea sau sa o anunte, scrie Daily Mail.

In loc sa se urce in urmatorul tren spre casa, Mimi a decis sa viziteze orasul si sa se bucure de timpul petrecut singura. Tanara a povestit intreaga intamplare pe Snapchat si s-a amuzat de patanie alaturi de alti utilizatori.

Iar pentru a-i face in ciuda tanarului care a lasat-o balta, Mimi a postat si cateva poze de la cumparaturile de lejerie intima.


„Un baiat mi-a dat teapa, asa ca am decis sa am cea mai tare intalnire cu mine insami. A fost superb”, a scris ea pe reteaua de socializare.


„Fata voastra a mers tocmai pana in Glasgow sa se vada cu un baiat care nu a mai aparut si nici n-a sunat. Oamenii te mai si dezamagesc. Depinde de tine cum te comporti in legatura cu asta. In cele din urma, nu ma derajeaza sa petrec timp cu mine insami sau sa beau un cocktail singura intr-un bar”, le-a mai transmis Mimi prietenilor virtuali.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X