Bizar

Avea halucinatii si credea ca vorbeste cu rudele decedate. Tumora stranie gasita de medici in pantecele unei gravide

Leona Daly, o irlandeza de 37 de ani, a trecut printr-o experienta cel putin bizara in 2011, atunci cand era insarcinata cu fiul sau Alfie. Femeia avea halucinatii, psihoze, iar la nastere medicii au descoperit o tumoare.

Atunci cand sarcina avea doar cateva luni, Leona a inceput sa dezvolte o conditie neurologica rara, din cauza careia avea senzatia ca vorbeste cu Iisus si cu rude decedate, vedea lucruri, iar intreg corpul incepea sa ii cedeze. Era deranjata de lumina si zgomote puternice si se deplasa cu dificultate, potrivit Mirror.

Fiind gravida, analizele pe care medicii i le puteau face fara a afecta sanatatea fatului erau limitate, iar toate testele au iesit negative.


„Eram din ce in ce mai rau. Imi era greu sa functionez, eram obosita si ametita mereu. Personalitatea mea se schimbase. Am trecut de la o fire relaxata si fericita, la cineva paranoic si anxios, imi era frica sa ies din casa.” a declarat Leona.

La o saptamana dupa ce s-a internat in spital a intrat in coma si s-a trezit dupa patru luni. In acest timp medicii i-au facut mai multe proceduri de curatare si inlocuire a unei cantitati foarte mari de sange. Cand s-a trezit era extrem de slabita, nu isi mai recunostea partenerul si nu stia ca este gravida.

Poate cel mai bizar lucru a fost ca la nastere medicii au gasit o tumora cu par si dinti, despre care cred ca ar putea fi fratele geaman nenascut al Leonei.

Femeia s-a recuperat in final din ceea ce se crede ca a fost, in parte, si o boala autoimuna, memoria i-a revenit, iar acum are propria afacere de design interior.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X