Video

Au vrut sa atraga oameni in fratia lor, insa nu au reusit decat sa ii sperie. „O sa am cosmaruri”

Fratia Alpha Delta Pi, de la Universitatea Texas, a postat un videoclip de recrutare, dar efectul a fost invers. Desi trebuia sa fie amuzant si plin de entuziasm, cei care l-au vazut s-au declarat ingroziti.

Un grup de fete, membre ale organizatiei feminine Alpha Delta Pi a Universitatii Texas, s-ar putea sa regrete modul in care au ales sa recruteze noi membri in clubul lor, relateaza Daily Mail.

Miercuri, ele au postat pe Twitter video-ul de promovare. Desi scopul acestuia era sa atraga cat mai multi oameni, reactiile au fost mai mult negative. Cei care au comentat pe Twitter au spus ca e unul dintre cele mai terifiante video-uri pe care le-au vazut vreodata.


„Cand au deschis usile, credeam ca ma uit la un horror asiatic”, „Este infricosator” si „O sa am cosmaruri”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Clipul incepe cu trei fete care stau in fata unor usi negre inchise, Maddie, Haley, and Jean-Marie, in timp ce le transmit un mesaj celor care urmau sa se alature fratiei:”V-am asteptat toata vara si ne bucuram ca, in sfarsit, sunteti aici”.

Dupa acest mesaj, au deschis usile. Inauntru, mai multe membre ale clubului, care erau una peste alta, tipau si isi miscau mainile simultan. Pentru un timp, acest video a fost sters, dar a reaparut, obtinand peste 43 de mii de redistribuiri pe Twitter. Cativa utilizatori au ironizat acele imagini, spunand ca s-au deschis portile Iadului.

Totusi, nu toata lumea le-a criticat, ele fiind si apreciate de mai multe persoane pentru efortul pe care l-au depus.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X