Tehnologie

Au fost inventate verighetele cu bluetooth. Cu o simpla atingere iti arata exact cat de puternic bate inima partenerului tau

Ceremonia de casatorie si intreaga planificare a petrecerii si a vietii in doi presupune cateva alegeri grele pentru urmatorii soti, iar noutatile in materie de organizare a nuntii iau cu asalt internetul de fiecare data, stabilind noi si noi trenduri.

Inovatia care a devenit virala pe internet, de data aceasta, este strans legata de legatura puternica pe care o simbolizeaza verighetele si purtarea lor.

Se pare ca cei de la The Touch au descoperit o metoda de a duce simbolistica verighetelor la un alt nivel: au inventat verighetele cu bluetooth. Iar partea cea mai interesanta este aceea ca verighetele pot transmite de la distante foarte mari ritmul batailor inimii partenerilor.

Sunt numite „HB rings” si au design minimalist, din otel inoxidabil si aur roz, avand o suprafata imposibil de zgariat, facuta din safir.

HB Ring – One more thing to charge.

One more thing to charge… Tesla

Posted by TheTouch on 3 August 2016


Faptul ca sunt conectat la o aplicatie prin bluetooth iti permit ca la o simpla atingere sa simti bataile inimii partenerului, atunci cand esti conectat la Wi-fi.

HB Ring – No Matter where your loved one is

HB Ring – No Matter where your loved one is, literally no matter where… SpaceX NASA's Johnson Space Center NASA Jet Propulsion Laboratory NASA's Kennedy Space Center Mars One – Human Settlement of Mars Adriana Marais- Mars One Astronaut Candidate

Posted by TheTouch on 3 August 2016


Cum ti se pare ideea, ai purta si tu asemenea verighete?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X