Culinar

Aşa faci cele mai fragede şniţele de pui. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni până acum

Chiar dacă face parte din cultură austriacă şi germană, şniţelul a fost rapid adoptat de bucătăria românească.

   

Ingrediente: 1 kg piept de pui, 2-3 căni pesmet, 2 ouă bătute, 1 cănită ulei, piper, sare.

Mod de preparare:
1. Bate ouăle cu puţină sare şi piper.
2. Dezosează pieptul de pui, spală-l şi apoi şterge-l uşor cu nişte prosoape absorbante de bucătărie. Astfel îndepărtezi excesul de apă.
3. Taie carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici.
4. Bate-o pe fiecare cu ciocănelul de bucătărie şi potriveşte-o cu sare şi piper.
5. Încinge uleiul.
6. Trece fiecare bucăţică de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet şi pune-o la prăjit.

To Top